Strešná krytina z Poľska

Ahojte. Chceme prerabat strechu a uvazujeme nad kupou materialu v Polsku(koli cene). Mozete mi prosim poradit nejaku kvalitnu stresnu krytinu, cenu a obchod? Poculi sme, ze su aj firmy ktore pridu z Polska urobit krov a strechu aj na Slovensko. Mate niekto s tym skusenosti? Ak ano poprosim aj kontakty na firmy. Velmi pekne dakujem. :-)
Odpovedať
Ahoj aj my prerabame dom a pred troma rokmi sme boli kupovat v Polsku kritinu plech presne to iste ako u nas kedysi ranila alebo rova a myslim ze este kvalitnejsia a hlavne lacnejsia pretoze plech maju z nemecka a nie z finska.Sme s nou nadmieru spokojny a doviezli nam ju az na dvor v cene kritiny a kupovali sme tam aj celi odkvapovy system samozrejme plastovy vo farbe kritiny je to parada ziadna udrzba.Ta firma sa vola blachotrapez a maju uz aj po slovensku pobocky hod do googla a uvidis. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
ahoj sam jsem ji znamemu daval na strechu kvalita dobra i cena
Odpovedať
ked mozem poradit tak jedine Regamet to je jedina dobra polska krytina ak mate neake blizsie otazky napiste mi
Odpovedať
tak keď si vezmem koľko sa dovážajú plechy z poľksa na slovenskú tak asi nebude problém s tým, že by mali nízku kvalitu. Ja osobne som bol tiež s materiálom z poľska vždy spokojný. A čo sa týka tej firmy, tak väčšina pohraničných firiem nemá problém realizovať akúkoľvek zákazku aj u nás na Slovensku.
Odpovedať
cenovy rozdiel plechu z polska a plechu zo slovenska nie je vyrazny. Co sa tyka nacenenia strechy, davajte si pozor ci tam zahranicne firmy nacenia vsetko!, lebo v praxi sa stava ze je umyselne clovek zavadzany nizkou a podcenenou cenou plechu bez nutnych stresnych doplnkov a potom tie stresne doplnky si musite zakupit ajtak od nich, cize vas "dobehnu". Cize v cenovej ponuke nie je az tak dolezita cena samotneho plechu ako c e l k o v a cena strechy. K streche vzdy patria aj doplnky, ziadna strecha okrem velmi jednoduchych sa nesklada len a len z plechu, ale aj z doplnkov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@kudrnac27 ja len tolko ze ano v Polsku maju najlacnejsi plech a inac skoro vsetko je tam ovela lacnejsie ako u nas ,ale nie preto ze je to plech nemecky ale slovensky:-),kazdy si mysli,aj poliaci co ho nakupuju v nemecku v rolkach ,ze to je aj vyrabany v nemecku ale neni to tak.plech sa vedsinou vyraba v kosiciach z tade kamionmi sa dovaza do talianska ,tam sa ten plech iba vylozi a zasa nalozi do inych kamionov a smeruje do nemecka z kade zasa kupuju vedsinou z vedomim firmy ze je to vyrabany v nemecku a ze je kvalitnejsi hahaha,ale to by ste sa museli opytat vodicov TIR co vozia tie zvitky po eu a z nimi sa tocia stale okolo
Odpovedať
Tiez som pocul ze treba kupit najlacnejsi ci uz na SR/PL a presne ako pise ivanek...ide o ten isty plech..len niektori maju domnienku ze sa vyraba v Nemecku...
Odpovedať
@ivanek1974 ano, presne toto robi napr. blachotrapez a dalsi polsky vyrobcovia striech z "niemieckych blach"
Odpovedať
Tak poradte prosim aj slovenskeho lacneho dodavatela plechu, kde by bola dobra cena a aj dovoz az na dvor. Diky
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec nemám predsudky voči poľským výrobkom - takmer 1/2 domu som zariadil z Merkury Marketu. Kritériom bol pomer cena : kvalita. Ale netvrďte tu, prosím, že blachotrapez = ruukki. To prosím nieeeee. Z cenových dôvodov som na strechu dával český falcovaný plech Satjam. Ale strechári, čo mi ho dávali, mi povedali, že satjam je "dno", ktoré ešte sem tam dávajú s vedomím, že je to značka, aj keď ôlowcostová" a že poľské krytiny sa ani zďaleka nechytajú na spomínanú ruukki, alebo lindab. Je to o celom systéme, jeho prepracovanosti, komforte.... dômyselnosti a, samozrejme, aj kvalite a životnosti. Určite je blachotrapez neporovnateľne lepší, ako komunistický pozink, čo sa tu 40 rokov dával, ale v recenziách by som bol opatrnejší, priatelia. ;-)
Odpovedať
v pohode to kup na slovesnku jednej z pobočkej blachotrapez. predaju ti normálny kvalitny plech. maš to pod nosom a urobia ti to aj tu chlapi od nas za rozumnu cenu. napiš mi mail a ja ti dam presne inštrukcie.
Odpovedať
@ivanek1974 možno, možno nie. ale skôr nie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@kudrnac27 ahoj a ako ste sa snimi spojili prosím vás kebi my niekto Mohol aspoň telefón číslo podať Poprosila bi som
Odpovedať
@ivanek1974 dobrí deň potrebovala by som sa dozvedieť ako sa mám spojiť zpoljakmi kebi ste bol tak dobrí napísal mi na nich nejaký kontakt. Vopred dakujem
Odpovedať
@carnabumbi ahoj na stranke Blachotrapez.pl najdes kontakt da sa s nimi v pohode dohodnut inac maju pobocky aj na Slovensku takze tak
Odpovedať
@carnabumbi poznas Googel? http://www.blachotrapez.eu/sk/189/kon...
Odpovedať
Blachotrapez = papier
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?