Strešná fólia - DELTA

Dobrý deň poraďte prosím ohľadom strešnej fólie na bungalov s neobytným podkrovím (len sklad). Krytina bude Metrotile M-klip na sklon 12 stupňov a 18 stupňov, dve pultové strechy. Zatial nam poradili DELTA vent N plus. Zobrať túto, alebo hľadať inú? :) Ďakujeem
Odpovedať
Profilova fotka
pod plechovú krytinu by som nedával fóliu
Odpovedať
Aha a preco? Dakujem :)
Odpovedať
Zloženie mojej strechy je DELTA®-FOXX PLUS a metrotile mšindel. Fungujeme tretím rokom.
Odpovedať
@jan45 Ja prave u mojej susedy vidim, ze tie folie su pod plechove este potrebnejsie ako inde. Jej hneda plechova strecha ma len 2.5 roka a uz je matna (povodne paradne leskla), takze ocakavam, ze do 2 rokov jej zacne okolo srobov aj zatekat. A vpodstate tak potvrdi len to, co obecne sa mozno vsade docitat, ze nove pekne trendy plechove strechy o 7-10 rokov su zrele na komplet vymenu, alebo GO.
Odpovedať
@koumakds zalezi od koho ma krytinu (predpokladam nejaky polsky sunt), ja viem o jednej ktora bola namontovana este pred rokom 2000 a vyzera ako uplne nova.. sused ma palenu na dome aj garazi necele 3 roky a vyzera ako tesne pred vymenou, totalne flakata a machu vsade .. vzdy zalezi na kvalite produktu, takto zovseobecnit sa neda nic, toboz nie stresna krytina..
Odpovedať
@marioff Mach rastie na betonovych, na palenych skridliach som videl doposial iba v pripade, ze pamatali snad este Husaka a Gottwalda. 3 susedia naokolo maju nove palene uz cca 5 rokov a vyzeraju akoby vysli z linky - uplne cistunke krasne a neflakate. Dalsi 2ja na ulici maju betonove a uz im pekne machovateju a u jedneho aj nabera iny farebny nadych. Oni ich maju asi 3-4 roky. Plechace z rokov milenia boli o inej hrubke (aj plechu, aj povrchovej ochrany) ako tie terajsie. Aspon mi tak povedali ludia co s tym pracuju.
Odpovedať
@koumakds mach sa chytí na všetkom, čo má drsný povrch pred 10 a viac rokmi fičali tie bramacy akoby posypané pieskom - boli dobré na zachytávanie snehu, aj machu ;-) takisto neošetrený povrch pálenej škridly (tondach) je pórovitý a časom sa do nej chytí mach dnešné engoby, glazúry, 7x farbené betónky sú hladké a machu nedávajú šancu
Odpovedať
@luculaaa Delta Vent N mám aj ja pod škridlou. Po pár rokoch som dorábal strešné okno a fólia mi pri ohybe pripadala krehká. Tvorili sa pavučinové prasklinky viditeľné oproti svetlu. Neverím, že takto popraskaná plní funkciu.
Odpovedať
@henry_sk chces povedat, ze ked ma bramac protektor tak na nej nebudem mat mach? To by som chcel vidiet 😀 mach bude aj na velmi hladkom povrchu, aj na lestenej zule sa vytvori. Toto su len oblbovaky na zakaznika s tymi povrchmi.
Odpovedať
@originalx píšeme síce offtopic, ale podľa Teba na skle sa tiež vytvorí? mach sa potrebuje o niečo uchytiť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?