Strecha Betonova alebo palena???

Ktora je lepsia? Ktoru odporucate? Skusenosti? Dik za rady :)
Odpovedať
@maca0609 No já když se podívám všude okolo, je jasný, jaká krytina je beton a jaká pálená, proto to byla pro nás jasná volba - pálená :) Ty betonový jsou odporný už po pár letech :( Já vím, že ono o vzhled nejde, ale nám ano :)
Odpovedať
@maca0609 Jinak my budeme mít Braas od Bramacu, ale teprve je střecha ve fázi realizace, takže nemůžu říct, ani ji ještě nemáme dovezenou na stavbě :) Ale neslyšela jsem na ni nic zlýho. No čas ukáže, hodně důležitá je pokládka...
Odpovedať
Palena. Betonova ospatnie a je dost tazka
Odpovedať
@lenulice bramac začína robiť s palenou? Asi vie prečo aj keď ju nevyraba.
Odpovedať
@majki555 váha pálenej a betónovej je na m² prakticky rovnaká rozdiel vo váhe spôsobuje iba to že betónová je skoro vždy širšia a to spôsobuje rozdiel napríklad na porovnanie také čo vyzerajú skoro rovnako betónová bramac rímska 4,5kg/ks 10ks/m²=45kg/m² a pálená Tondach románska 3,6kg/ks 11,9ks/m²=42,84kg/m². Keby tam bol veľký rozdiel vo váhe bol by rozdiel aj v cene keďže by boli nižšie náklady výrobu+dopravu. U nás čo pozerám tak nie je rozdiel v betónovej s dobrou povrchovou úpravou a pálenou po pár rokoch sa usadí mach na každej zaleží od sklonu a na tmavých farbách ho nie je vôbec vidieť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?