Stit alebo strecha

Zdravím chcem sa opýtať chlapci co mi budu robiť strechu povedal ze najprv zrobi strechu potom štít je to dobrý nápad nebude to mat vplyv nanič.?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to uplne jedno v akom poradi
Odpovedať
My sme mali to šťastie, že nám strechári urobili krov (len krokvy), my sme si za týždeň domurovali štíty a potom prišli dorobiť zvyšok. Uľahčilo to robotu hlavne nám (keďže si manžel muruje sám). Potom už len prišli a za 2 dni mali dorobenú celú strechu 🙂
Odpovedať
Ok dakujem za info nech som na pokoji 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je to bungalov, tak je to jedno.... Pri poschodovom dome je ideálny stav je ako píše @monika553 ... Spraviť len konštrukciu, potom domurovať štít a následne dokončiť strechu. Totiž môže nastať jeden problém, a to že krokva výjde veľmi blízko obvodovému múru a potom sa to celkom zle domurováva zvnútra. A z vonakjšej strany to môže byť dosť vysoko - záleží od výšku štítu. Mal som tento problém.
Odpovedať
Je to bungalov 19200 na 9200 plechova strecha a este mam v projekte nejaky ocelovy tram neviem naco pytal som sa povedal mi ze je to zbytocne staci tak troska hrubsi dreveny ze nebude sa to tam zbytocne davat vsak mam len plech ziadnu kritinu a este ze to aj tak podrzi priecka ze je to predimenzovane.
Odpovedať
Tu je
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?