Skusenosti z firmou klampiarstvo partizanske

Profilova fotka
Ahojte chcem sa spytat ake mate skusenosti s firmou Klampiarstvo Partizanske? Dali nam celkom fajn ponuku na strechu len pytaju 50% zalohu a pred dodavkou vyplatit vsetko coho sa dost bojim takto pustit peniaze bez toho aby som mala nejaku zaruku. Ved by niekto poradit kto mal s nimi skusenosti? Dakujem
Odpovedať
My sme brali z Klampiarstva Partizánske komplet strechu Roben MonzaPlus aj s príslušenstvom a odkvapovým systémom. Môžem odporučiť, s dodaním tovaru sme nemali žiadny problém, dokonca nám poradili vyriešiť niektoré detaily na streche.
Odpovedať
Profilova fotka
@dodo35 Dakujem velmi pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj mi sme kupovali strechu od Klampiarstvo Partizánske z ich webu strechy-eschop.sk. Spokojnosť s ich službami, poradili a vyšli v ústrety.
Odpovedať
Profilova fotka
@delta72 dakujem uz ju mame aj. Akurat riesime reklamaciu lebo nejake kusky priali polamane. Este v decembri to mali vybavit no zabudli na nas tak sa ta mo poriwsit koncom mesiaca. Tak som zvedava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Rozhodne neodporúčam túto firmu poznam niekoľko (3) sfušovaných striech cez ktore tečie . Podľa mojích informáci sa aj súdia z jedným zákazníkom ktoremu priam zničili strechu nie opravili ... Určite viac nájdete na webe v súdnych sporoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?