Škridla Nelskamp alebo Bramac

ahojte, mate niekto skusenost s palenou skridlou Nelskamp DS5? ako sa s nou pracuje (ci nie je kriva ako zvyknu byt palene skridle), ako sa sprava po rokoch (nelame sa, nevznikaju fugy po montazi...)? viem ze nasiakavost je do 3%. a ak by ste mali porovnat beton bramac (protector) a beton nelskamp (top 2000), co je lepsie? bramac ma nasiakavost do 6% (aspon tak to teraz uvadzaju), ale neviem ako je to s nelskamp...beton je vseobecne vraj pevnejsi, ale zaroven tazsi...strechu mame cca 320m2, v projekte sme ratali s bramacom, cize s vacsou zatazou ked sa na tu pevnost pozeram z pohladu nejakeho velkeho krupobitia, tak asi je vhodnejsi beton ako palena...? dakujem za radu.
Odpovedať
tondach ste nezvažovali? predsa len je už na trhu dlhšie a majstri s ním majú skúsenosti. čo sa týka krivosti...nezáleží ani tak na značke (či neslkamp, či tondach alebo kikinda...) ale záleží od konkrétnej várky škridle , lebo aj tá výroba je len proces a raz sa podarí a niekedy nie. doležité je skôr, ako sa k prípadnej krivosti postaví výrobca, tj, ak na takú škridlu narazíte, či vám ju bez problémov vyreklamuje alebo nie. pri tondachu sa nám to stalo raz a bez problémov bol vymenený.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka126 prerátaj si počet ks do m2 a váhu jedného kusa a uvidíš ten rozdiel.predávali sme rôzne druhy streš.kryt.,niektoré nie sú už na trhu,ale bramac je tu stále a dostaneš aj doplnky ktoré boli pred 15rokmi. ,,nezáleží ani tak na značke (či neslkamp, či tondach alebo kikinda...) ale záleží od konkrétnej várky škridle , lebo aj tá výroba je len proces a raz sa podarí a niekedy nie. doležité je skôr, ako sa k prípadnej krivosti postaví výrobca, tj, ak na takú škridlu narazíte, či vám ju bez problémov vyreklamuje alebo nie,, jednoznačne u bramacu je ten text v strede blbosť u palenej je to iné.
Odpovedať
Bramac:))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?