Škrídľa Brittherm

Profilova fotka
zdravim hladam tu skridlu brittherm ale nejako ju tu v diskusiach nevidim vsade sa spominaju heluz porotherm a podobne mate niekto skusenosti s touto skridlou???????zvazujem brittherm alebo nelskamp co by ste odporucili?????
Odpovedať
Ja mám Nelskamp a lutujem, cela dodavka prišla poškodená, snažim sa reklamovať, zatial žiadna reakcia zo strany dodavatela.
Odpovedať
Profilova fotka
@gamebar no tak toto citam zatial prvy krat vsade pisu ze tie skridle su kvalitne tak toto ma nepotesilo....bola som na 80 percent rozhodnuta pre nu ale nakolko byvame pri lucenci a ipelske tehelne su co by si kamenom dohodil zvazujeme aj britterm len nikde velmi nevidim hodnotenia ..........to nikto z tej skridle nesatvia?????
Odpovedať
@18sokolka18 Podporovat lokalnych vyrobcov je velmi slachetne.. Ale ved oni ani len na svojom (ubohom) webe nespominaju, ze robia vobec nejaku skridlu.. Ako si na to prisla? Pri krytine by som moc neexperimentoval..
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado lebo zijem uz 25 tokov dve dediny vedla lucenca a viem ze sa tam skrdla vyraba pracoval mi tam krstny otec a neda na lucenecke tehly dopustit lenze tu na webe sa o nich takmer nic nedozvies jeden pise ze su krehke druhy zas pise na heluz ze zu krehke a lamu sa to su podla mna individualne veci suvisiace so skladovanim a manipulaciou.........takze sa na webe nikdy nedozvies ktora tehla je ozaj dobra
Odpovedať
@18sokolka18 Tak skridla alebo tehla????
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj teras som si vsimla ze to tam mam zle napisane mne ide o tehlu
Odpovedať
Profilova fotka
jaj ludia pisem blbosti a cudujem sa ze nikto nepise ide mi O TEHLU ale naraz som pozerala tehly aj skridle a nejako som skomolila otazku v rychlosti
Odpovedať
@18sokolka18 V tom pripade ti urcite odporucam Nelskamp skridlu a Britterm tehlu.. ;-) Nie opacne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado tak super teda:D rozumieme sa:D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?