Skladba strechy so sklonom 7 stupnov

Ahojte. Chceli by sme sa opytat, ako ste vyriesili skladbu strechy so 7 stupnovy sklonom. V projekte mame navrhnutu Bramac max 7, ale rozhodli sme sa pre falcovanu krytinu. Aku ste mali skladbu strechy, popripade aku poistnu hydroizolaciu na krokvy ste pouzili, kedze nam radia dat plny zaklop na krokvy na to tu poistnu hydroizolaciu, kontralaty, vetraciu medzeru, dalsi plny zaklop, kasirovanu foliu a krytinu. Dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@madu8653 dobre radia
Odpovedať
My mame 11 stupnov a budeme mat MAX 7 a presne ako vam radili. Podla mna je to brutus drahe, ale co uz
Odpovedať
Profilova fotka
je možné vynechať niektoré položky vo vašej skladbe a tým zbytočne nenavyšovať prácu, viac v pošte ak treba vysvetliť.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, na co tam ma byt dalsi zaklop a dalsia folia... ak je spravna poistna folia (zaterova s lepacimi pasmi a skrtutkotesne uchytena, t.j. vodo- a vetrotesne prevedena ) nie je treba dalsi zaklop a folia nad medzerou.
Odpovedať
@madu8653 prosím ťa a akú strešnú foliu vám navrhli..lebo som sa včera dozvedela že máme kupovať takú pod strechy z nízkym sklonom a nie takú ktorá sa dáva pod sedlové strechy a ja neviem aká je dobrá a vhodná..
Odpovedať
Profilova fotka
@madu8653 dobry den, tu skladbu strechy vam radia dobre, pri tak nizkom sklone strechy je vetracia medzera dolezita z hladiska tvorby ladu na streche v zimnom obdobi. Je mozne vynechat ten spodny plny zaklop, priamo na krokvy je mozne natiahnut paropriepustnu foliu, potom na krokvy nabit 5 cm laty na to plny zaklop a poistnu paronepriepustnu foliu s lepiacimi paskami - aby sa dokonale zlepili a tesnili. na to potom falcovany plech. Treba to brat potom ale komplexne a davat pozor aby ste izolaciu medzi krokvami netlacili prilis na paropriepustnu foliu aby sa nevyduvala smerom nahor do tej vetracej medzery. Dolezite je nechat tu vetraciu medzeu otvorenu aj na spodnej strane strechy aj na hrebeni samozrejme inak to nema vyznam. Robil som takych uz x.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?