Skladba strechy - falcovana stresna krytina

Dobry den, Chcem sa spytat na nazor ohladne nasledovnej skladby strechy. Ide o pultovu strechu sklon 5 stupnov. Falcovany plech maslen, kasirovana folia, doskovy plny zaklop, kontralaty - vetracia medzera, paropriepustna folia, osb zaklop, krokvy - mineralna izolacia, parotena folia, sadrokarton. Ide mi hlavne o radu smerom k odvetraniu kondenzu Vdaka
Odpovedať
@abocinm skladba fajn, vymenil by som osb záklop za záklop z dosiek, osb funguje ako parobrzda, čo je nežiaduce. Paropriepustná fólia taká, čo môže na plný záklop napr delta vent s. Pozor na výšku kontralaty, pri takomto sklone aspoň 6x6cm prípadne aj viac.
Odpovedať
Vdaka za odpoved, problem je ze ten zaklop z osb dosak uz je hotovy, dalo by sa poriesit aj bez toho zaklopu len parozabranu na krokvy, este otazka pomohlo by navrtanie otvorov do osb dosky? Cca na 1m2 povedzme 10 dier priemer 20 mm?
Odpovedať
@abocinm nemám s tým skúsenosti no teoreticky by to mohlo fungovať. Alebo ak sa dá tak vymeniť tú OSB dosku za doskový záklop a tú OSB dať pod krytinu. Ale 2 x plný záklop by som nechal.
Odpovedať
Dobry den najde sa niekto kto ma od maslenu falcovanu strechu hb50mat material?
Odpovedať
co by ta zaujimalo?
Odpovedať
ako ste spokojny s materialom, a keby ste mi mohli dat skladbu strechy ak mate zateplene podkrovie a vyuzivane na byvanie. Vdaka. Ci mate s tym nejake problemi popr spokojnost. Vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?