Rovná strecha a jej cena

Zdravím, chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť akú skladbu a materiály použiť pri rovnej streche. Jedná sa cca o 140 štvorcov plochy. taktiež by ma zaujímala aj cena a nejake skúsenosti ak niekto máte. Ďakujem veľmi pekne za odpovede ;-)
Odpovedať
nam ju robila jedna firma z BA sme spokojny ked chces posli PM dam kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si môj album, plocha domu 172 m2, s terasou cca 208 m2 /aj tá sa zastrešovala/, skladba drevené krokvy, fólie, OBS dosky a fatrafol, Celá strecha aj so zvodmi a atikou cca 12 tis€. Pozri si fotky od tejto v mojom albume http://www.modrastrecha.sk/blog/topvi...
Odpovedať
Profilova fotka
Asi si nemal šťastie na projektanta alebo si hladal projekt podla ceny, v projejte si toto mal mať ale ak sa da doporučujem ti daj si uz zelenú strechu stojí tolko ako kvalitná normalna strecha...
Odpovedať
@ivetmar preco by mal mat zleho projektanta? ani my sme napriklad v projekte nemali vypisane ceny, co ma kolko stat. a pritom architekta sme mali vyborneho!
Odpovedať
@1ufka1 "preco by mal mat zleho projektanta?" - lebo sa na fore pyta na skladbu strechy.
Odpovedať
@ultrarecall pokiaľ sa nevieš vyjadriť k téme rozumne alebo poskytnúť radu niekomu kto potrebuje poradiť, tak sa radšej nevyjadruj a zdrž sa svojich hlúpych komentárov. Ďakujem 😒
Odpovedať
Plánujem robiť rekonstrukciu starého domu na ktorom je klasická strecha, ale chcel by som ju zhodiť a nahradiť ju rovnou strechou. Kedže sa ale do toho moc nerozumiem a nechcem hneď osloviť projektanta lebo to ešte neplánujem hneď robit tak sa pýtam na možné riešenia a skúsenosti. Za každú radu budem vďačný.
Odpovedať
@misko26 zbytocne sa srdis, ja som tebe neodpovedal, iba niekomu ozrejmil preco si niekto mysli ze mas zleho projektanta, alebo si na neho nemal stastie. ak si si nevsimol, toto nie je tvoje sukromne forum. peace. a k tvojej teme, dal si velmi vseobecnu otazku, nikomu sa tu asi nechce rozpisovat x roznych sposobov konstrukcie plochych striech. skus nieco pocitat a potom mozno dat nejake konkretnejsie otazky. vela stastia.
Odpovedať
@misko26 a odpoved sa bude odvijat nielen od jej plochy, ale do velkej miery aj od jej tvaru, takze ak chces rozumnu radu, skus napisat aj rozmery/rozpon/tvar.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Taktiež ma zaujma táto otázka,architekt nás postrašil s raz tak cenou strechy. Môj odhad je cca 160m2 strechy na bungalov tvaru " L ",žena chce rovnú a aj mne sa páči,len "že vraj" je rovná strecha raz tak drahšia,čo je na tom pravdy? Dal nám alternatívu šikmú. Aký je tam cenový rozdiel so štandardnými materialmi?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my máme 207 m2 plochu strechu práve nám ju dokončujú. Je betónová prescot, na vrch fatrafol folia a štrk a vyšlo nás to cca 20000 e.
Odpovedať
@circa126 ahoj-čo znamená betónová prescot? Ide o monoliticky betónový strop?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@emmahardt https://prescot.sk/stropne-systemy/mo...
Odpovedať
@circa126 dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?