Rezivo na strechu a odvoz do Rakuska

Pekný deň prajem strecháči, potrebovala by som poradit. Potrebujem rezivo na strechu /latovanie a nejaké hranoly/ nebudeme meniť celú strechu a co je ťažšie potrebujem odviezť to drevo a plech do Rakúska. Bude to do 5ton maximálne a dĺžka je do 6,6m. Vedeli by ste mi poradiť niekoho čo by mi to odviezol a niekde v blízkosti by som chcela aby sa dalo narezať aj drevo. Niekde v okolí Ba. Od Ba bývame okolo 200km tak 2,5hod autom všetko po diaľnici. Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
200km x 1.5e km x 2cesta spat plus dialnicna To je ozaj drevo v rajchu tak drahe???
Odpovedať
@wolodymyr Neviem nešlo mi o drevo ale chcela som plech ktorý som si vybrala a v Rakúsku taký nemali. A keď už mám previesť plech tak rovno aj drevo. Viem ako sa pohybujú ceny za prevoz. :-)
Odpovedať
@annale ono to bude komplikovane, ak objednavas plech na SK, mali by ti prepravu zabezpecit oni, brali sme tak skridlu z SK do NÖ a drevo na strechu sme kupovali niekde pri Kapellerfeld , lacnejsie ako na SK
Odpovedať
Objednali sme od Ruuki a v rámci sk mi dovezú kde chcem aj do okolitých štátov okrem Rakúska. Drevo som ani nedala tam nacenovat ale budúci týždeň tam idem tak sa pôjdeme popýtať. My sme škoricou nemohli dávať len plech a to mi núkali preffu a to sa mi nepáčilo. Tak preto teraz to mám komplikovanejšie. Mali sme vybavený kamión len sa mi tam nevie dostať, tak hľadáme menšie auto, prípadne s hydraolickou rukou čo by nám to hneď vyložili.
Odpovedať
Skridlu som myslela :-)
Odpovedať
@annale skus hladat len prevoz, s obycajnym nakladiakom, hydraulicku ruku na zlozenie najdes aj u Vas, lebo ten prevoz s tymi tazkymi autami nechcu robit, kvoli nejakym pokutam, ale na streche tazko, skor na bazoš, pripadne skus obvolat par firiem, ktore vozia strk a piesok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?