Referencie na firmu Strechyhalben

Máte niekto skúsenosti s prácou firmy STRECHAHALBEN? Majú kvalitnú prácu krovu a všetkým, čo s tým súvisí? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
To sa naozaj nenájde nikto , komu tu robili strechu? ja sa momentálne rozhodujem medzi nimi a ešte 1 firmou a potrebujem to uzavrieť čím skor. Poradte prosíííííííím . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deletka @sorca24 mozem poprosit tip na firmu ktorej ste nakoniec dali spravit strechu? vdaka za pomoc
Odpovedať
@milagros my sme sa rozhodli so strechou počkať až do budúceho roku, bo strechari nám dali voľný termín až 10 decembra a to sa nám zdá neskoro..hovorím o firme Strechyhalben.
Odpovedať
Profilova fotka
@deletka a inu firmu ste nezvazovali.? a chcete uz aj byvat buduci rok?lebo mi by sme chceli a chceme urobit strechu este tento rok a nechat dom prezimovat lebo aj drevo pracuje aj beton a co ja viem co vsetko tam este pracuje :-D
Odpovedať
@milagros no my sme sa rozhodli pre strechyhalben, mali by nám robiť v novembri strechu
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 no super teda ze vam to vyslo a kedy ste ich zajednavali?
Odpovedať
v auguste sme si ich objednali, skor ako v novembri nemali volný termin... @milagros
Odpovedať
hahaha
Odpovedať
@zm_tm čo je smiešne?
Odpovedať
tak dnes nám práve dokončili strechu a sme spokojní. Sú šikovní, máme veľký bungalov a všetko zvládli za 9 dní. Brali sme cez nich aj drevo na krov, strešnú krytinu a odkvapy, všetko za dobrú cenu. Majiteľ firmy si všetko zobral na starosť - ak nejaké škridly alebo drevo chýbali, šiel pre to a nás tým nezaťažoval. Čo povedal, to aj platilo. Ja ich určite odporúčam, dali nám aj najlepšiu cenovú ponuku, jediné čo mi na začiatku trošku vadilo, že si nepriniesli komplet všetky svoje nástroje, ale používali aj nejaké naše ( ale zase nie bez dovolenia, spýtali sa či si môžu požičať) . Dúfam že budeme spokojní aj s kvalitou práce, ale to sa ukáže asi až po rokoch :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
tak mozem pridat uz aj ja referencie na Strechy Halben, nam akurát dokoncuju strechu a mozeme vrelo odporucat, majstri su sikovni, tiez mame velky bungalov cca 300m2 a tiez im to bude trvat 9 dni....takze odporucam...a co sa tyka ceny, jednoznacne najlepsia ponuka...:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Strechy HALBEN = úplná spokojnosť, najnižšia cena, perfektná práca, môžeme iba odporúčať, v našom okolí iba samé pozitívne recenzie. Treba ich včas zajednať....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?