Realizacia strechy - rady, skusenosti

Ahojte, tento rok by som chcel vymenit strechu. Chcem zachovat povodne krovy, nakolko su zdrave a neplanujem nijak vzhlad strechy menit. Cize len stresne laty, plech, zlaby a pod. Momentalne je podkrovie neobyvane, no v blizkej buducnosti ho chcem spravit obyvatelnym. Preto potrebujem aj vymenit strechu, len pred 18 rokmi kedy sa strecha robila (podobny vzhlad domu je kocka) sa neplanovalo obyvat poval. Naco prosim vas si mam dat pozor,alebo co by ste mi poradili aby som za par rokov toho nelutoval ze som na nieco zabudol? Viem ze to pisem dost vseobecne, ale cokolvek mi napisete bude brat do uvahy. A pri vypracovani cenovych ponuk sa mi firmy budu snazit presadit to s cim sa im najlepsie pracuje. Alebo ponuknut nieco co nepotrebujem...
Odpovedať
Profilova fotka
v prvom rade by ma zaujimalo aky prierez maju krokvičky ... hlavne kvoli tomu kolko izolacie tam dostaneš bud potom spustit konštrukciu do priestoru a doizolovat alebo nadkrokvova izolacia (samozrejme že je drahšia)
Odpovedať
Neviem ci som pochopil spravne, ale rozmer maju 120mmx120mm, vzdialenost medzi jednotlivymi krovmi je 1050mm
Odpovedať
Profilova fotka
Pri výmene krytiny osadiť kvalitné strešné okná alebo poriesit rovno otvory do stitovych stien. Co najviac strechu zatepliť, zakryť SDK... Ten domisko je riadny, budeš zobytnovat i podkrovie????
Odpovedať
Ano chcem tam izby. V štíte ma strecha skoro 3m, takze izby budu pekne. Stresne okna nebudem riesit,iba vylezy ku kominom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?