Realizácia strechy ako komplexná služba alebo individuálne

Dobrý večer. Chcel by som sa spýtať, aké máte skúsenosti, či je ekonomicky i kvalitatívne výhodnejšie nechať si zhotoviť strechu ako komplexnú službu (krov, krytina, klampiarske práce), resp individuálne od viacerých dodávateľov. V mojom prípade pôjde o bungalov o pôdoryse 12x14m s klasickým krovom, stanovou strechou so sklonom 22° a bez vikierov a strešných okien. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ak máte čas koordinovať jednotlivé remeslá, môžete to robiť sám, ale ak si objednáte klampiara, ten príde v dohodnutú dobu a tesári ešte nebudú hotoví, buď odíde a viac nepríde, alebo bude chcieť zaplatiť za stratu času. Ak to nemáte ošetrené v zmluve s tesármi, je to Váš náklad. To je čierny scénar, ale pri jednoduchej streche to tesári zvládnu aj sami.
Odpovedať
Moja skusenost je taka, ze kazda partia krovarov ma svojho klampiaria, ktoreho kontaktuju akonahle je strecha v takom stave, ze uz sa da robit oplechovanie a ryny. Jedina vec na ktorej sa da realne nieco useterit, je naimpregnovanie dreva, ak si dobre pamatam, usetril som asi 300-400€ (ale cela familia poctivo natierala cely vikend).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?