Prechod solarnych hadic cez plochu strechu

zdravim Vas, aku pouzit prechodku cez plochu strechu cez ktoru pojdu hadice k slarnym panelom z kotolne? strecha je zelezobeton, izolacia, hydroizolacia, geotextilia a zatazene to je strkom. v strope sa vynechal stvorcovy otvor. je vhodne pouzit napr. kanalizacnu ruru, na streche ohnutu s kolenami a tu nasledne vypenit? radia mi, ze je vhodne spravit take 'ucko z kolien' proti dazdu. len ci potom nezalomim moc hadice a vznikne tak protispad co asi nieje dobre pre odvod kvapaliny zo solaru.su nejake specialne prechodky na tieto hadice? alebo nejaky napad ako to spravne spravit? dakujem.
Odpovedať
Ja som to urobil z kanalizačních rur(U) ale este rury na solar som nedaval ale myslim si ze problém to nebude ,kdeže mi to odporučil chlapik co bude robit solare
Odpovedať
vdaka za reakciu, a ake velke to U asi mas? bol som na coneco a zastavil som sa aj u predajcu mojho systemu a sam mi nevedel poradit co by tam bolo vhodne dat a to bol aj monaznik solarov)). len mi povedal ze to musi byt spadovane dolu a nesmie tam byt protispad ktory v tomto pripade vlastne aj vznika.
Odpovedať
uz som pozrel tvoj album)) dik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?