POZOR PODVODNIK Jozef Franko, stavebníctvo, JFE Trade s.r.o., jfetrade@gmail.com POZOR!!!!!!

Chceli by sme touto cestou upozorniť na podvodníka, ktorý vzal zálohu za materiál na zastrešenie pergoly vo výške 1100EUR, a viac sa neozval, nezdvíha telefón, nereaguje na sms, nekôr sme zistili, že tento človek 30 rokov týmto spôsobom "podniká", je na neho uvalených množstvo exekúcií a oznámení. Uzatvára s objednávateľmi zmluvy o dielo, ktoré vyzerajú veľmi dôveryhodne. Podobne podnikal v oblasti Nižná nad Oravou, darí sa mu však aktuálne v okolí Bratislavy. Jeho fotografiu ľahko nájdete na Facebooku pod jeho menom.
Odpovedať
Ze ja nemam stastie na takychto.
Odpovedať
budte rad
Odpovedať
Profilova fotka
@mckenzie007: a to nechate len tak? ci zle to chapem? to uz neni len tak nejaka mala suma....
Odpovedať
samozrejme ze nie - riesime to aktualne
Odpovedať
Dufam to cele dopadne vo vas prospech. Niekedy nechapem, ze to takymto ludom vychadza - takyto druh podnikanie. Nemaju ani stipku ucty, ochh ]-(
Odpovedať
Tiez drzim palce.muz ked este ako zivnostnik robili jeden dom v blave.samozrejme ten co ich mal vyplatit ich nevyplatil.on si za pracu peniaze zobral a muzovi sa zacal vyhovarat ako to bolo zle urobene ake opravy a pod.uz sme si hovorili ze tie prachy su uz v haji 2000eur.no suseda sa zahrala na pravnicku a ten blb podpisal papier o priznani dlhu.joj ten si musel nadavat samozrejme sa snazil vsemozne o nevyplatenie.a tak sme sa nasrali a supli ho exekutorovi ten blokol ucet aj firemny.hned sme mali peniaze na ucte.drzim palce az aj vy dosiahnete takeho stastneho konca.
Odpovedať
Profilova fotka
no prajem pevne nervy a bodajby to dopadlo pre vas dobre, nie je to sranda, ako ja roky rokuce hovorim, keby clovek vedel, ze padne, tak si sadne, ale hlavne je sa nevzdal a robit vsetko preto aby zvitazila spravodlivost ;-)
Odpovedať
Dakujem vam za reakcie musi sa to nejak podariť v tomto “právnom state”.
Odpovedať
Profilova fotka
@mckenzie007 do buducnosti odporucam vzdy zajst najskor na finstat a overit si firmu https://www.finstat.sk/45384363/dlhy_...
Odpovedať
No to sme žiaľ spravili neskoro nemali sme doteraz takúto skúsenosť a uz vôbec nie pri zmluvných veciach
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Kiežby napadlo človeka ako prvé toto spraviť, ja tiež kým som sa neoklamal, tak mi to ani nenapadlo si takto niekoho preverovať, no teraz som už samozrejme tiež opatrnejší ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Tiež aj mi ako stavebná firma sa ostro ohradzujeme voči firmám a živnostníkom, čo podvodne lákajú od ľudí financie. Bohužiaľ naše zákony sú deravé jak rešeto. Vymáhanie práv - 100% Ale musím podotknúť, že aj klienti sú dosť neseriózny. Máme s nimi zlú skúsenosť. Klient chce robiť stavbu a ako vždy, všetko bez dokladu čiže bez DPH. Na záver, alebo počas stavby začne špekulovať, ako firme už nedať ani cent, pritom práce sú dobre. Jednoducho nájsť niečo, len aby sa nezaplatila práca. Nedávno sme prenajali lešenie na stavbu a klient nás obvinil, že sme mu poškodili strechu plechovú. Otázka je načo by sme chodili po šikmej streche, kde sklon je viac ako 25%, keď lešenie robíme do výšky, aby pracovník dočiahol pod okap. Takýchto troch klientom máme opäť po 2 rokoch. Veľmi veľmi neseriózny. Jeden už spor prehral. Dlhoval cez 8000 €, nakoniec zaplatí súdom vymerané 16.000 €. Takže iba toľko pre klientov nešpekulujte. Neoplatí sa to. A odkaz podvodným firmám ,, ste zgerba SK stavebníctva,, patríte do basy !!! Treba zmeniť zákony a HNEĎ !!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?