Plocha strecha predlzenie okrajov plechu pri zateplovani plus 1ryna cena 600e ..je to vela??

Profilova fotka
=-)
Odpovedať
je potrebne uviest o kolko m plechu tej strechy ide pozries cenu ryny drziakov a dostanes cenu prace...? - treba sa nato aj tak pozriet ci mas niekoho ineho coby ti to spravil,mozes skusit povedat ci sa to za 450€ neda spravit je to tazko takto povedat aky sklon je strechy ci tam nepotrebujes niekoho co ma prekuaz prace vo vyskach... ;-)
Odpovedať
je ťažké povedať veľa alebo málo.... cena je jedná vec a prevedenie druhá! -predľženie plochej strechy je hlavne o prevedení -plochá strecha ja najviac náchylná na vonkajšie vplyvy ....zataženie snehom a hlavne vetrom!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@creator @tpeter dakujeme za odpovede, zohnali sme ineho majstra,kt. spravi predlzenie plus celu strechu zatepli ..na stavajuci plech polozi polystyren a potom fatrafol..je ten postup ok??budu to robit zajtra ale hlasaju mrholenie..nevadi to pri zateplovani..nemoze potom ten polystyren pod tou foliou plesnit?? aa dom kocka 10x10 cena zateplenia 2660e s robotou aj material,ok???
Odpovedať
Profilova fotka
pokial viem, medzi polystyren a fatrafol musi ist geotextilia, inak vraj polystyren moze po case sposobit degradaciu fatrafolu. Fatrafol je sam osebe priepustny pre vodne pary, takze ak bude nejaka vlhkost zavreta, po case sa odpari. Ale ten cas moze byt dost dlhy....niektori davaju vetracie kominky, niektori nie, ale tak ci tak, radsej ziadnu vlhkost do strechy neuzatvarajte.
Odpovedať
Ahoj Cena 2660e je dosť nízka... polystyrén pod 10cm nemá žiadny význam na streche. Pod fatrafolom je skoro vždy vlhko a často je plesnivá aj geotextília, určite treba dať aj odv. komínčeky aspon 3ks na 100m2. https://www.youtube.com/watch?v=ScbM5... tu je video z jednej našej práce, ale tu sa zrovna nemenili atikové plechy... :)
Odpovedať
@suzan1111 Miesto fatrafolu by som si radšej došetrila na falcovaný pozink.
Odpovedať
tak podla mna toto nieje riešnie.....a to ma aký význam ....zateplenie priestoru medzi strechov a počitam že tramovým stropom to ano ale dat 10cm polystyren na plech?.......vlhkosť medzi plechom a fatrafolom ista a problem na problem......jedného mojho známeho som na to upozorňoval no nedal si povedať . v tvojom prípade fúukana celuloza do mezi strešného ptiestoru a nový už farbený falcovaný + 800e a máš istotu... ten moj známi by vedel hovoriť
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulka722 no, asi žijete v inom svete
Odpovedať
Profilova fotka
@tpeter strecha je tramy a medzi nimi skvara,potom plech,aj tak nema vyznam polozit tam ten polystyren??
Odpovedať
Ja by som tam ten polystyrén dal... aspon sa v lete nebude prehrievať strecha :) fúkaná celulóza môže zabrániť prúdeniu vzduchu v medzistrešnom priestore a možu nastat plesne v interiéry. Stretol som sa s tým, ale môžno to bol len výnimočný prípad :)
Odpovedať
@jan45 Prečo, rada sa niečo nové naučím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?