Plochá strecha, kladačský plán a eps

AHojte plocho - strecháči, kde Vám poskytli kladačský plán na eps izoláciu plochej strechy? je tu zároveň niekto, kto si položil tepelku eps sám a firma mu prišla akurát poriešiť foliu Fatrafol a ďalšie odborné práce? spádoval niekto doknca aj bez použitia klinov resp, len použitím a skladbou roznych rozmerov eps? zvažujem aj túto alternatívu, aj keď nerád by som tak dôležitú súčasť domu podcenil, len sa informujem, prosim neukameňujte ma za moju odvahu...ďakujem a stavbárčeniu zdar :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivamarr ahoj @bacinko tak robil, ale s firmou, možno sa ti ozve.
Odpovedať
@topvideo ďakujem, ja som povodne volal firmu, bol u mna majitel jednej takej firmy, s dobrými referenciami a ludskym pristupom, a sám mi to navrhol, že ušetrím, oni prídu len natavit fatrafol foliu a vyfinalizovat, keď to tak samozrjeme chcem ...tak mi dal chrobáka do hlavy, lebo suma sumárum " ušporených na robote " 2500e, ak by to položili na mnou už natavené modifikované asf. pásy...nechcem sa však na úkor úspory hrnuť do niečoho čo by som neskor mohol ľutovať, preto sondujem tu ...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivamarr keď mi pošleš podklady dám ti ten kladačák spraviť. Položiť si ten polystyrén kľudne môžeš sám, je to jednoduché ak máš dobrý kladačák a to je ten problém že nie všetci výrobcovia polystyrénu ti vedia dodať zrozumiteľné podklady. Spádovať použitím rôznych hrúbok EPS moc neodporúčam je to veľmi pracné a výsledok nie vždy moc dobrý. :-)
Odpovedať
@jr66 ďakujem, píšem IP , resp. prosím o email kontakt aby som poslal podklady
Odpovedať
Profilova fotka
@ivamarr cauko my sme spadovali s hradami na to isiel eps klasicky netrebalo spadovy tam sme tiez usetrili nieco a potom na eps isla geotextilia a fatrafol. Kontakt mam na sikovnu partiu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
kladacsky plan ti vedia urobit aj v stavebninach ak maju rozmery a program...ale usetrit mozes to ti poradili dobre a..musis ratat aj s tym ze ak bude zle odtekat voda teda stat niekde voda atd nie je to na raklamciu...pretoze foliu ti len natavii firma ktora nezodpoveda za sklon strechy ...na to co mas ulozene na streche a ako ulozene ak to bude zle je to tvoja chyba oni iba skopirovali plochu...inak spadove kliny su dost drahe aked nemas rezacku na polystyren no ale tie peniaze stoja za to? neverim ze praca je 2500e ..skor je to z matrosom...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?