Plech lindab

Kto ma skusenosti s plechom lindab a zo znackou goodlock referencie chcem zistit
Odpovedať
Nam davali lindab goodlock tento rok. Este nebyvame, ale s kvalitou plechu sme velmi spokojní. A navyse vyzera skvelo. Dali sme si zalezat na tom, aby to boli klampiari, ktorí s lindabom bezne robievaju...
Odpovedať
Profilova fotka
no, plech , čo po mesiaci ešte nezhrdzavel, ani nevybledol, ani ho vietor neodniesol musí byť spokojný, lebo jeho majitelia sú kvalitní.
Odpovedať
A cenovo ste boli ties spokojny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Mne davali goodlock v juni 2015 a v septembri 2015 ho podvihal silny juzny vietor. Vid album http://www.modrastrecha.sk/blog/kolem... Ciastocne to poriesili, vid info v albume ale stale to nieje ukoncene k mojej spokojnosti. Na pohlad vyzera krytina velmi pekne. Len si treba dat pozor na dobru partiu, popytat sa na referencie a aby firma nezanikla po roku, no ale to tazko ovplyvnit.
Odpovedať
@kolem Fuha tak to som ani nevedela, ze sa to moze stat...my mame CP na Goodlock a aj Mega a je tam rozdiel 1100 Eur (material+montaz) a tiez sa rozhodujeme do coho ist kedze povodne sme chceli Mega, ale na predajni odporucaju Goodlock
Odpovedať
@aaaandrea Ak goodlock tak poriadnu partiu ktora funguje niekolko rokov, a tiez nech daju zaruku 5 rokov na pracu, tak ako by to malo byt podla zakona.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?