Overení strechári na západnom SVK?

Profilova fotka
Ahojte, vedeli by ste mi, prosím, odporučiť nejakých tesárov/strechárov, ktorí by nám vedeli spraviť strechu bungalovu v tvare T? Najlepšie nitriansky kraj, novozámocký okres. Ďakujem vopred všetkým za rady! :-)
Odpovedať
Dobrý deň, nám robila celú strechu na komplet firma MEDOP z NR. Majú zazmluvnenú nejakú firmu od NZ na väzníkový krov, ako krytinu sme si zvolili pálenú škridlu nemeckej značky CREATON (síce je o niečo drahšia, ale kvalitou neporovnateľná oproti napr.Tondach alebo Bramac), ktorej sú výhradní predajcovia pre tento kraj, odkvapový systém KJG a sme s nimi veľmi spokojní. Sú veľmi šikovní, spoľahliví a majú kvalitne odvedenú prácu... Určite by som nemenila.
Odpovedať
Odporúčam Vám firmu StrechoStav. Robia na celom Západnom Slovensku. :-)
Odpovedať
Pán Horváth Ga-krovy Galanta. http://www.ga-krovy.sk/SK/kontakty.html pred rokom mi robili rekonštrukciu strechy. Seriózne jednanie, dodržanie termínov, perfektná a precízna práca partie, slušná cena. Vrele doporučujem :)
Odpovedať
@alexhor9 V okolí má veľmi dobré meno pán Kálazi. S ním to treba riešiť asi čím skôr, pri jeho kvalite by som sa nečudoval, keby mal robotu už na celý rok... https://www.modrastrecha.sk/catalog/v...
Odpovedať
My sme napr. nemali dobrú skúsenosť s p. Kálazim... tiež som na neho počula len samé chvály, ale my sme chceli kvalitnú pálenú škridlu, nie betónovú a plus nie veľké vlny a on práveže presadzuje hlavne tie a betón, pretože sa s tým ľahšie a rýchlejšie pracuje a nevidno na tej streche potom nerovnosti ako napr. pri úplne hladkej škridle, tam musí byť človek ozaj precízny, aby bola tá strecha dobre spravená... čiže väzník by nám spravil, ale hladkú škridlu pokladať nechcel...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám všetkým za rady a skúsenosti :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?