Odporovy drôt v odkvapovej rúre

Ahojte, máte niekto odporovy drôt v odkvapovych rurach? Spokojnosť? Vďaka
Odpovedať
@cernusik vynalez ako podlahove kurenie pod zamkovicu na dvore
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik sú situácie, kde je to prínosom, najmä pri vyšších budovách a zvodoch orientovaných na sever
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 doplnil by som ze aj od lokality ;-)
Odpovedať
My to máme pri SC druhú zimu nakoľko to bolo v cene holodomu a ešte sme to nepoužili - ani neviem kedy by som to zapol. Asi by muselo byť veľa snehu na streche a teplo cez deň a silný mráz cez noc aby zamrzol 8cm priemer odkvap a neodtekal. Proste fakt neviem kedy by som to mal zapínať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juro1986 ak je to spravené ako má byť tak by si nemal vedieť kedy sa to zapína. Mala by to riadiť regulácia a čidlá snímajúce námrazu a pod.Čiže možno ani nevieš ,že to funguje :-)
Odpovedať
@poliacik321 Ahoj tak to nemám spravené - je to spravené na vypínač v dome, takže musím to reálne ja zapnúť alebo vypnúť, preto som písal, že musia byť špecifické podmienky veľa vody cez deň a silný mráz v noci, aby som to mal dôvod zapnúť, aby by som očakával, že nepreteká odkvap kvôli ladu.
Odpovedať
@dzamino prečo?
Odpovedať
@cernusik v drvivej vacsine pripadov to netreba, velmi zalezi od lokality SR. ale zazil som pripady, ked bol architekt fakt dost velky blb a vadilo mu aj to,ze bezny okap je viditelny a mal potrebu to skryvat, vtedy sa na strechach vytvarali odtokove zlaby, ktore vyhrievanie potrebovali. je to riadene cidlom vlhkosti a teploty, funguje to dobre
Odpovedať
@ondro81 sme so severu Slovenska. Zatiaľ je to v úrovni rozhodovania, lebo okapove rúry este nemame, tým pádom cenculov viac ako dosť..takže naše úvahy zablúdili týmto smerom. Vďaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?