Obnova strechy

ahojte vie mi niekto poradit alebo ma skusenost s obnovou strechz?? mam plech pozink falcovany a natrety staram sa o strechu prikladne ale vietor mi robi starosti tak som sa rozhodol pre renovaciu .chcel by som oslovit fa RENODACH a ci ma s ich pracou niekto skusenost jedoducho ci mam do toho ist pozeram ich stranku ale nieviem sa docitat ci je to horlavina dakujem za kazdu radu Martin
Odpovedať
Zdravim nic horsie ste si ani nemohli objednat a zvlast ked vam to daju povrch tej krytiny co mate bude ro rychle ale nanic praca akurat ze vysolite za to eura .
Odpovedať
@haga Tečie tá strecha? Aké starosti robí vietor...?
Odpovedať
vietor mi robi starosti ze ked boli tie fujavice strasne mi vlnil plech a v izbach hore som mal pocit hlucnosti zly neprijemny pocit ze vam strechu odfukne preto som volil ze ju zatazime tou lepenkou M.
Odpovedať
mozete rozobrat viac: nic horsie som si nemohol objednat ,mate skusenost dajte viac dakujem za info M.
Odpovedať
Este dolozim strecha mi nikde nezateka M
Odpovedať
@haga To si treba dobre zistiť, či lepenka spomínaný problém odstráni. A dať si to písomne, že to garantujú, ak by to nepomohlo. Lebo v popise majú, že nezaťaží strechu naviac...
Odpovedať
Profilova fotka
Neinvestovala by som do takej technologie, neverim tomu. Strechu/dom dobre poistit, ked ju poskodi zvážit vymenu krytinu za tazsiu. Samozrejme po dorieseni statiky.
Odpovedať
okolo susedia to maju nerobila im to ta firma ale niekto z juz.slovenska oproti tomu co som pocul robili to akoby na kolene a srechy im drzia.Tato fa RENODACH .pise 12 rocnu zaruku .M.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?