Nová srecha Tondach Bolero

Podľa Vás, takto by mala vyzerať jedna nová strecha?? Ten náš fušer "strechár" Lelkes to takto spravil a podľa neho je to dobre spravené, a stále nám zateká od augusta.. Nevolajte takých strechárov lebo darmo zaplatíte balík penazí jeho robota je cista fuserina..Radsej sa mu vyhnut.
Odpovedať
Profilova fotka
robil aj krov alebo len krytinu? Váš príspevok je anonymný, ani kraj neuvádzate, také meno sa môže vyskytnúť kdekoľvek. Ak to zateká, treba zavolať technika od výrobcu krytiny aby posúdil dodržanie technológie a potom nasleduje súd. Ak zateká dnes, bude aj zajtra, treba to riešiť. Kto kupoval materiál, robil ponuku, preberal práce? Kto robil klampiarske práce?
Odpovedať
K poznámke hore len doplním, že ak strecha zateká, nemôže ani strechár povedať, že je to dobré a stáť si za týmto nezmyslom. Veď strecha je od toho, aby na vás nepršalo. Existuje niečo ako záručná doba, z tej sa nemôže vyvliecť. Aj ja odporúčam začnite, ale dôsledne riešiť, lebo ide zima a neverím, že nájdete iného strechára, ktorý vám bude po niekom opravovať robotu.
Odpovedať
Dakujem za odpovede, sme z Levického okresu NR kraj aj ten pán je tiež z okresu. Bohužial, odporučal ho obchodný zastupca firmy Tondach s tym že nám zmeria strechu, objedná tovar a ešte aj klampiarske práce spravi. Bolo menené len latovanie a paropriepustna folia. Volali sme ho už, raz u nás bol spravil odkvapy lebo normalne z toho tiekly na spojoch nie len kvapkalo, teraz sme ho volali 2krat lebo aj krov je miestami mokry ale teraz už neprisiel. Zaruku nám dal na 5rokov ale co stým? O tyzden by mal prisť k nám obch.zástupca z Tondachu kvôli reklamácie. Tešili sme na novú strechu a teraz len problémy máme.
Odpovedať
STRAŠNE!!! tak takto sa spoje a prechody plechu v ŽIADNOM PRIPADE nerobia podľa poslednej fotografie to musí zatekať, rozobrať a prerobiť ,ešte nieje ani sneh a ľad čo bude potom, robím to viem o čom horím.
Odpovedať
Odkial ste ked sa možem sypať? Kto nám to teraz prerobi nikto nechce už takuto robotu . Chceli by sme to čím skôr riešiť, pomôžte nám prosim.
Odpovedať
Spytat- Prepacte sa preklep
Odpovedať
Profilova fotka
Skridla je ulozena predpisovo, problemova je klampiarcina... Zaujimalo by ma ako je v tom zlabe riesena paropriepustna folia, tam bude problem tiez...
Odpovedať
Dobry zase som tu, odvtedy ako som tu nobola mali sme navstevu od Tondachu prisli na tu strechu pozriet okrem toho co sme my videli a vedeli nam pán z Tondachu upozornil na mnozstvo skrytych vád. Povedal ze uz tymto smejdarom žiadnu robotu nedá, a aby sme napísali pre neho reklamaciu -nedostatky, a ked to budu opravovat aby sme vsetko fotili a poslali aj pre pána smejdára aj do Tondachu. Podarilo sa nám zohnat strechárov ktorý nám dnes prišli opravit strechu. Začali to rozoberat a už aj hovorili, folia roztrhnutá, pokvapkaná vsade olejom čo už potom nie je vodotesná / to nám aj Pán z Tondachu tiež hovoril/ hrebenáče neboli vobec zaskrutkovane /alebo zaklincovane neviem ako sa tomu hovori/ len tak navolno dané. No uvidime co tam este najdu , potom este vsetko napisem.
Odpovedať
@maruska567 Sice pekne od panov z Tondachu ale bol to ich predpokladam zmluvný partner a v tomto pripade sú v ramci spokojnosti. Zakaznikov riešiť reklamáciu oni a potom si vyriešiť pána čo vam to robil. Predsa na základe niečoho mu museli zveriť tuto robotu a musel mať od nich aj nejaky certifikát. Ale my vieme ako sa dnes certifikáty udeľujú a je len málo firiem ,ktoré to aj dodrzuju. Ale netreba zabúdať že účelom podnikania je zisk a o spokojnosti zákazníka tam nič nieje pisane :-)
Odpovedať
Dakujem vsetkym za odpovede velmi ste nam pomohli riesit problem a ked Tondach nespravi nic pojdeme dalej, lebo 2x platit za tu istu pracu behom 2-3 mesiacov nie je normalne. Dnes cast strechy co rozobrali dali novu foliu lebo bola na viacerych miestach prederavena tak sme zase tam kde sme boli v auguste
Odpovedať
Konecne mame opravenu strechu Takto vyzerala
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
Takto to opravili
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som zvedavý ako ten rozdeľovací hrebenáč opravili. Inak nechápem ako niekto mohol spraviť krov takéhoto tvaru. Neverím, že tam do budúcnosti nebudú problémy, nech to hocijako dobre spravili druhýkrát.
Odpovedať
Profilova fotka
Strašná fušerina, škoda pokazeného materiálu a roboty .Ale mňa zaujíma ako ste spokojný so samotnou škridlou. Tiež uvažujem Boleru. Vraj je lepší Twist, ale mne sa páči práve táto. Mali ste nejaký problém s kvalitou? Nepraská?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak projektant navrhol na tento druh strechy túto krytinu tak mu odporúčam radšej projektovať chlievy.
Odpovedať
So samotnou skridlou sme spokojny nemali sme ziadny problem ani s kvalitou ani tam neboli prasknute na palete. Zatial ani na streche sme nevideli prasknute. my sme tiez uvazovali na Twiste ale nakoniec sme ostali pri bolero .No len ta praca...
Odpovedať
Profilova fotka
Ty vole, tak to je sila. Ja som si skridlu ukladal sam (Tondach Twist) a klampiarinu mi len ukazal klampiar na jednom zlabe, druhy som si robil sam prvykrat v zivote a urcite to nevyzera ako toto tu od toho "odbornika" :-)
Odpovedať
Najhoršie je že ak sa rozhodnete pre majstrov ktorých odporúča samotná firma Tondach,neručia za ich prácu.Keď si manžel začal zisťovať ako je možné že dohodili takú partiu,odpoveď bola asi taká.Tondach ručí len za kvalitu materiálu,ale za prácu už je zodpovedná vždy zhotoviteľ.Napriek tomu ale školí ich a na základe školení im vydáva certifikáty.Naďalej zostáva pravidlom že spoliehať sa len na seba ,alebo zveriť takúto prácu len a len pre známym majstrom.
Odpovedať
aj to sa stáva, je dobré si overiť kvalitu práce aj u zákazníkov, inak tuto krytinu sme dávali aj my na dome v auguste a zatiaľ nezateká :) a dúfam že za 30 rokov ani nezačne, nejaká poškodená škridla na palete bola, ale vymenili ju bez problémov za novú
Odpovedať
Najnovsia udalost - ten náš kvalitny strechár ,udal nas vymahacom lebo sme im nezaplatili poslednych 500 eur kvoli tomu sme to zadrzali aby to opravil a nakoniec nas udal ale tie peniaze sme zaplatili tej druhej firme co nam opravu spravil. Co s takymi ludmi???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@antonmesaros To by som chcela vidiet skridlu ktoru mate vy na dome ? Skridla je krásna a kvalitná !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska1113 Moja poznámka nemá nič spoločné s estetikou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?