Nová betonová škridla - zaprášená od rezania

Zdravím Vás, chcel by som sa opýtať na skúsenosť - dávali nám novú krytinu betónovú a rezali ju rovno na streche. Strecha je väčšej časti zaprášená, nemá vôbec farbu akú by mala mať. Bola polievaná aby sa to zmylo, no nezišlo to skoro vobec. Tvrdia mi, že dážď to zmyje, aj to predpokladám. Pôjde to tak ľahko dole alebo s tým bude problém? Dakujem za skúsenosti / názory.. Keď robili škridlu susedovi, vôbec to nemal také a hneď mal farbu.
Odpovedať
@verky5 neboj lepsi lejak to zmije a bude krasna
Odpovedať
@hoblinka13 ďakujem, ja viem ze možno preháňam, ale počul som aj názor ze sa to môže usadiť do pórov a že to pôjde ťažko dole. Ale tiez dúfam ze lejak to zmyje..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mcsmekac my tiez mame bramac ale klasic.. Ide o to aby to tam nezostalo, a ked to ma ist tak tazko dole tak nech to zmyju ti co to roboli, nie platiaci zakaznik.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@verky5 pozrite sa na to ináč, krytina sa pokryje pieskom zo Sahary, to poleziete na strechu a budete ju drhnúť? Sú dôležitejšie veci ....
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 nemas pravdu ja mam na toto uplne nervy pride mi to ako amaterizmus a nakoniec aj auto ti predaju ciste napriek tomu ze sa zaspini ;-)
Odpovedať
@jan45 tak áno ale ked za nieco platím a nevidím tam ani farbu skridli pomaly.. Len aby to zislo..
Odpovedať
@verky5 Zober si handru, vylez na strechu a umývaj. Ak sa ti nechce počkaj 2-3 mesiace a zíde to samo. Mne robili v novembri strechu a bola cela červená od rezania. Na jar už bola pekná čierna taká aká mala byť. @jan45 Poslednú dobu tu riešia ozaj len banality.
Odpovedať
@mcsmekac ak si chces byt isty vystriekaj to wapkou.
Odpovedať
@ruren banalita to mozno je,ale zober si,ze za strechu das niekolko tisic eur a je to dolezita sucast vzhladu domu. dobre,neprsi mi do domu,ale za tie peniaze chcem peknu strechu a nie nevzhladnu flakatu. ono je to banalita dovtedy,pokial sa problem netyka nas.len ci by sme rovnako uvazovali byt v jeho situacii.
Odpovedať
@verky5 zase názor človeka, ktory sa "vyzná". K tebe len dobreho strechara, ktorý by ti to vysvetlil.. ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hoblinka13 Ako som napísal pre verky5 tak aj pre teba ta istá rada. Zober si handru, vylez na strechu a umývaj. Ak sa ti nechce počkaj 2-3 mesiace a zíde to samo. Všetci sme tým prešli pri škridle a prežili sme.
Odpovedať
@wolodymyr presne tak kupujem niečo nové, nie že to vyzerá ako 20 rocná strecha a ani farba nejde identifikovať. @ruren veď nato tu je diskusné fórum, aby sme si odovzdali skúsenosti.. banalita..? presne ako hovori hoblinka.. nekupuješ si tri rožky a tresku.. dakujem za pochopenie.. @hoblinka13 @ruren prosim ta vysvetli ako to myslis?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren ja nie tak netrep
Odpovedať
@wolodymyr Tebe asi rezali laserom.Či ty maš slamenu strechu?
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren robili to poriadni strechari .. podla tohto sudim ze si zamestnanec co si odklepe 8h a padla. Ten kto sa zivi svojou pracou vacsinou po sebe poupratuje. A pre tvoju info mali na to svoj mop iba hadica bola moja a sami si to vypytali a mozno pre takuto drobnost maju na rok dopredu pracu.
Odpovedať
@wolodymyr A možno že tu strechu tak dojebb..., že potrebovali otestovať či nezateka.
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren ty si chytrak teda... cudujem sa co vsetko dokaze zarez od ciapky na hladkom mozgu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?