Metrotile - MetroŠindel

Dobrý deň. Uvažujeme o tejto krytine a uvítame každú informáciu. Máte s ňou nejaké skúsenosti? Máte ju na dome? Prosím, podeľte sa. Na nete som nenašiel veľa informácii. Ď.
Odpovedať
Ahoj, my máme metrotile klasik a pokrývali sme cca pred mesiacom. Zatiaľ sme veľmi spokojní a aj majstri čo nám robili strechu, tak to chválili. Uvidíme časom ako sa to bude správať, ale zatiaľ je to OK. A hoci máme zložitejšiu strechu, odpad bol minimálny :-)
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď. Nájde sa niekto ďalší so skúsenosťami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den krytina se mi libi nezapomente na dobrou difuzni folii vetsinou jako klemir delam satjam lindab podobne krytiny,krytina se montuje snadno jestli mate na strese uzlabi nezapomente ho udelat pri latovani zapustene ,tu foii volt kontaktni ,ta se muze dotykat tepelne izolace,latovani je dobre natrit bochemitem ale ne na strese poskodil byste folii,nic nerezte rozbrusovackou ,strihane spoje je treba natritjinak hodne zdaru at se vam prace vydari
Odpovedať
My tiež o nej uvažujeme, tiež by som potrebovala nejaké bližšie info a skúsenosti. Vy ste ju nakoniec dali?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mili3478 dobry den chci se zetat jake mate skusenosti ze Blachotrapezem ?
Odpovedať
Profilova fotka
@stormwitch vesmes dobrou ,urcite nepoznate kdyz vedle sebe postavite treba lindab a blachotrapez, ktery plech ma horsi kvalitu,horsi uz je to z povrchovou upravou a tloustkou plechu,zrejme nejdulezitejsi informace pro vyber krytiny,jinak s montazi jsem byl vzdy spokojen ,kvalita plechu dobra ,nevim co to udela s povrchovou upravou za deset let zdali se na tom oplati setrit,mam radsi plechy s posypem granulatu sice jsou horsi na opracovani ale vysledek se mi zda lepsi
Odpovedať
tema je metrotile , nie brachotrapez . stormwitch pozri si : http://www.modrastrecha.sk/forum/stre... . Metrotile Už som videl , krasna , kvalitna , lahka a odolna , ma 50 rokov zaruku. Vyraba ju USA , Novy zeland a Polsko. Nieco podobne je Roser .
Odpovedať
@feropo dalsia skryta reklama ze ? :-D si smiesny :-)
Odpovedať
@stormwitch Metrotile ani Roser nepredavam . Už viackrát som sa stretol s Metrotile , sam ju nie predavam , co nie znamena , že sa mi nepáči . Predavam viac druhov betonovej , palenej a plechovej krytiny , a ktore nepredávam z principu nekritizujem .
Odpovedať
Profilova fotka
Krytinu značky Metrotile máme čerstvě položenou. Zatím se nám líbí barva, rychlost s jakou byla položena, flexibita, protože vikýře jsme si vymysleli dodatečně. A nakonec cena se taky dala. :-)
Odpovedať
Áno, sme spokojný, okrem vyššej obstarávacej ceny :). Pod ňu sme dali poistnú hydroizoláciu Dorken na plné debnenie. Sklon strechy máme cca 13*.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@veldinka Dobry. Pisete ze ste davaly strechu metrotil klasik. Rada by som sa spytala ako je na tom strecha dnes. Ci nezateka, nehrdzaveje nestratila farbu a podobne. Dakujem
Odpovedať
Dobrý deň,sme spokojní.Nezateka, farbu nezmenila,sneh pekne udrží,a ani to zrno neschadza...jediné mínus že sa na nej začína robiť mach ale to sa robí aj na škridli a my sme s tým počítali.Keby sme si mali vyberať teraz zvolíme to isté ;-)
Odpovedať
@veldinka Super. Velka vdaka :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?