Medzera medzi škridlou a fasádou - čo proti vtákom?

Máme Ačkovú strechu, vpredu aj vzadu sú pod škridlami nad odkvapovými rúrami ochranné pásy proti vtákom. Ale po bokoch strechy nie je nič (posielam foto) hlavne na jednej strane domu je medzera medzi škridlou a fasádou dosť veľká a už sa nám tam zahniezdili vrabce ( alebo niečo podobné :-) ) . Čo by ste tam odporúčali namontovať, aby to zároveň úplne neestetické :)
Odpovedať
nic 🙂 budte radi, v lete vam budu chytat otravne muchy 😉
Odpovedať
@johnny14 ked mate ochranne pasy proti vtakom, tak by som tam uz tiez nic nedavala. Ako napisala niki, v lete si to budete pochvalovat.
Odpovedať
@johnny14 už sa s tým asi len zmieriť 😄
Odpovedať
Ochranné pásy sú len zo strany odkvapov, tieto krajovky sú problém. S tým som mal problém aj ja. Tieto vaše krajové škridle sú ešte rovné, ale ja mám esíčkové a dostávala sa mi tadiaľ dokonca kuna. Pomohlo čelo podbitia oplechovať, kedy je plech zastrčený až nadoraz pod škridlu a hladká plocha bráni zachyteniu záujemcom o ubytovanie...
Odpovedať
Profilova fotka
My ked sme podbijali, tak este aj tam sme davali tieto pasy proti vtakom. Mozno aj to by pomohlo, kedy ste tam este nejako dali.
Odpovedať
@henry_sk @henotom @murika @tomasjur @niki266 no ono už trošku vidím na zemi aj polystyrén, asi džobu ten ps, čo je obitý krov kvôli fasáde. Takže budem to musieť riešiť so strechármi, 2 roky bol pokoj a asi až teraz sme sa im zapáčili. Tiež vidím ako riešenie, dať tam nejaký plech pod tú škridlu.
Odpovedať
@johnny14 si povedali, ze teraz idu k vam spravit trochu neplechu 😄 😄 Plech isto pomoze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?