Máte skúsenosť so škrídľou Tm Kikinda?

Kvalita, nasiakavosť, práca s ňou...? Mám na ňu veľmi dobrú ponuku, výrazne pod všetky ostatné...
Odpovedať
robili sme s nou v subdodavke kostol v piestanoch...normal lacna skridla, problem bol len s dod.dobu...chybali nejake vetracie a cakalo sa na ne 3 tyzdne a dnes ked po roku idem okolo tak sa mi zda ze uz zachadza (spini sa, nema povrch. upravu). ak ste z okolia PN, tak je to evanj.kostol na winterovej ulici pri parku. btw. to vyrazne pod vsetky ostatne je asi aka cena za m2?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Vie niekto s odstupom času prispieť do tejto témy osobnými skúsenosťami so strešnou krytinou TM Kikinda (Toza Markovic)?
Odpovedať
ja som navrhovala ten horespominany kostol v PN....nemaju s tym ziadne problemy zatial. otazne je kolko vyjde doprava na bezny rodinny dom..ci nezmaze tu vyhodnu zlavu...alebo uz je obch.zastupenie na slovensku?
Odpovedať
@skorecova na SK ju momentálne nikto nepredáva, ale napr. v Maďarsku áno. Jej cena je približne polovičná v porovnaní s Tondachom. Ak som dobre počítala, tak základná škridla Mediteran Plus prírodná od Tondachu vychádza niečo málo cez 11€/m2, porovnateľná škridla od TM Kikinda necelých 5€/m2. Netuším, koľko by stála doprava z Maďarska, ale podľa neoverených informácií dovoz krytiny z ES vraj stojí nejakých 800€. Neviem, môže byť alebo je tá suma mimo realitu?! Má niekto prehľad? :-) A tiež som sa stále nedopátrala, prečo sa na SK prestala predávať? Čo je za tým? Či sa z nejakých dôvodov neosvedčila, alebo ju len nemá kto dovážať? Preto by ma potešili osobné skúsenosti ľudí, ktorí s ňou prišli do styku a vedia porovnať ;-)
Odpovedať
@skorecova oprava: Práve som zistila, že aj na SK má TM Kikinda svojho distribútora. Info priamo od výrobcu tejto krytiny.
Odpovedať
@yasna a kto to je ten distributor? lebo najma cirkevne stavby by ju vedeli využiť.
Odpovedať
@yasna cena dopravy sa mi zda dost vysoka...zo spanielska stoji kamion 600 eur... ale zas, co si navyberas.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?