Máte skúsenosť s rekonštrukciou eternitovej strechy?

Chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s rekonstrukciou eternitovej strechy tak, ze sa ocisti od machov a necistot a potom sa nastrieka impregnacnou farbou? Mate nejaky tip na spolahlivu firmu, ktora by nam to zrealizovala v Kosickom kraji?
Odpovedať
ak ti je zdravie milé tak sa jej ani veľmi nechytaj ,nie ju ešte čistiť tá stará je isto azbestová, treba ju odstrániť tak aby sa nelámala, nedrvila
Odpovedať
Profilova fotka
strechu je mozno vycistit vapkou ,a pak natrit barvou na eternit treba eternal
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den cistili sme sedlovu strechu z eternitu a nebol tam ziadny problem,ja osobne by som nestriekal,lepsie by bolo ju celu natriet stetcom nech sa dostane hlbsie do eternitu!Sused striekal a dazd mu vsetko zmil,strecha bola po dazdi bleda!!!Ak by ste mali zaujem kludne sa mi mozte ozvat na mail: petulkopetric@zoznam.sk Dovidenia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
@peterkovic Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či by ste odporúčal aj takýto typ eternitovej strechy natierať štetcom alebo valčekom?
Odpovedať
@costes plne súhlasím s názorom @duzu. Takúto azbestovú krytinu môže odstraňovať a manipulovať a "likvidovať" iba firma na takúto prácu spôsobila.. musí mať v predmete činnosti vo výpise z ORSR..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?