Máte škridľu Bramac Platinum?

Profilova fotka
Zdravim, ma niekto tuto novu skridlu?
Odpovedať
@yeanne za cca 2 tyzdne bude na streche :) v pondelok zaciname robit krov
Odpovedať
@yeanne nam ju tiez strasne nukaju. Uvidime, ako na tom bude cenovo. Inak pekna je, ked je nova a bez machu :-D
Odpovedať
Tiez som ju pozerala, kedze som na Platinum videla reklamu. Pochopila som to tak, ze je to betonova krytina so specialnym - krajsim povrchom, uz mame strechu ale dajte vediet skusenosti. :)
Odpovedať
Platinum si akurat davaju susedia na strechu, zatial este nema nikto skusenosti ale na paletach vyzerala velmi pekne. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@m653 aku zlavu ste dostali na tuto skridlu?
Odpovedať
@yeanne zlavu sme dostali 27% nechceli dat viac, lebo je to novinka na trhu...
Odpovedať
Viete mi prosím uviesť nejaké konkrétne adresy v NR kraji, kde je už škridla PLATINUM na streche komplet?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, oživujem tuto diskusiu. Rozhodli sme sa pre bramac platinum. Máte niekto foto strechy? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Zdravím aj my sme sa dnes rozhodli pre tuto strechu po veľmi dlhom rozmýšľaní či toto alebo tondach. Tak snáď to bolo správne rozhodnutie.Máte ju niekto?
Odpovedať
@alenalukas a co vas k tomu viedlo? cena?
Odpovedať
ja som chcel ist tiez do betonovej skridle ale neodporucam ju davam nikomu neni ani tak lacna doplatim si 1000ecok a mam kermicku skridlu v niektorych pripadoch je skridla keramicka lacnejsia ako betonova......a videl som strechy po 6.. 10 rokoch a neda sa to porovnat s keramickou....
Odpovedať
@ron26 to ma teraz zaujíma, lebo idem kupovať škridlu na psiu búdu a rád by som Rexovi doprial to najlepšie. V čom bol ten neporovnateľný rozdiel po 6-10rokoch? Nejaké iné výhody/nevýhody? Nasiakavosť? Váha? Teším sa na vaše ďalšie príspevky!
Odpovedať
Článok sa načítava...
proste som pobehal po strechach a boli plne machu a zajdene ...popraskane a hlavne sedive co vytiahlo slnko farbu ...jeden znamy ma bramac a po 5 rokoch reklamoval celu skridlu som zvedavy kolko mu to vydrzi a povedal ze banuje ze nedal keramicku...stowasser vy mate beton a ste spokojny????neni som ziadny odbornik len vravim co mi povedali predajcovia a poukazovali strechary....nasiakavost ma nizsiu ako ine skridle ale je ocosi tazsia.
Odpovedať
Mame Bramac Platinum. Predpisal architekt, ked som chcel menit, nemal som sancu, kedze manzelke sa tiez velmi pacila. Takze som bol v defenzive :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, aj my sme sa rozhodli pre bramac platinum? Ako ste s ňou spokojný?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, viete mi po par rokoch poskytnúť recenzie, ako ste spokojni s touto stresnou krytinou? Rozhodujeme sa medzi ňou a Sambou od Tondachu, cenovy rozdiel je minimálny, tak budem rada za kazdy nazor :-)
Odpovedať
Aj my sme si dali tento rok Bramac platinum. Tiež sme sa rozhodovali medzi palenou a betonovou skridlou. Ale ako nám bolo v obchode povedané, Pálená je najlepšia v odtieni cervená, oranzová, hneda a my sme chceli sedu. Škridla Bramac Platinum je kombináciou tých najlepších vlastností betónových a pálených krytín a má hladký trblietavý povrch. Nie je to klasický bramac. Tak hadam dlhšie vydrží :-) :-) @alexhor9
Odpovedať
Profilova fotka
@ron26 Po akych strechach si behal ked Bramac platinum je na trhu druhy rok?Vsetko overi cas,ja som si ju dal v odtieni cierna a zatial som spokojny..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zdravim vsetkych, rozhodujem sa momentalne, ktory Bramac vyberiem, vyzera to na Platinum, ale rad by som pocul nejake realne skusenosti s touto krytinou. Je naozaj v podkrovy az o 7 stupnov nizsia teplota ako pri klasickom Bramacu? Dakujem.
Odpovedať
@ron26 Zdravim vas. Kedze ste ma nespravne oznacili, vsimol som si len nahodou vas komentar. Ano, mam betonovu skridlu a som spokojny. zatial 7 rokov na streche Bramac (Braas) Tegalit Protektor a zatial ziaden problem, ziaden mach ani nic ine, myslim, ze ste asi porovnaval nejake nestandardne lowcost riesenia. Kludne spravim pre vas aktualnu fotku, aby ste mi verili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?