Máte niekto skúsenosti s oceľovou strešnou krytinou Gerard Diamant?

Ahojte, rozhodujeme sa akú strešnú krytinu dať na bungalov. Boli sme rozhodnutí pre Ruukki adamante, ale ponúkli nám aj oceľovú streš. krytinu Gerard Diamant. Look je ozaj krásny, ale v diskusiach som ju nikde nenašla (skúsenosti a tak). Ak viete poradiť budem vďačná. Dik ;-)
Odpovedať
ahoj. viem ti to iste predať a lacnejšie vola sa to decra stratos. daj si www.icopal.sk
Odpovedať
@fordachsk nie dik toto ma neoslovilo. Skor ma zaujmaju skusenosti s Gerard Diamant. Ale aj tak dik za typ ;-)
Odpovedať
aha. poznam chlapov čo to robia vo veľkom. čo je stranka gerard na sk. tak tie fotky to všetko robili oni
Odpovedať
@fordachsk dakujem ;-), ja to risknem s touto krytinou. Rukki sa mi zda hladka a staviame na Kysuciach, takze s kopou snehu musim pocitat :-)
Odpovedať
od toho su predsa snehove zabrany, aby sa ti sneh nesmykal zo strechy
Odpovedať
@topfield ano viem, ale s tym kamennym granulatom sa mi to zda lepsie. Len som mala obavu ci ten gerard bude dobra volba. Nam moc nema kto poradit a pytat sa predajcu, ked kazdy si ospevuje svoj produkt asi neni moc objektivne. Preto som vyskusala aj tuto moznost...
Odpovedať
@silvista krytiny s granulatom maju velmi dobre predpoklady na zachytavanie necistot, machu atd. Ja by som urcite volil povrch hladky bez ohladu na to aka je to krytina. Na zabranenie zosuvu snehu sa pouzivaju snehove zabrany, ktore aj tak ziadny granulat nenahradi. Co sa kvality tyka pri plechu je to zlozite. Asi nikto nepovie ako dlho vydrzi. Primarne by som sa pozeral na hrubku plechu a hrubku povrchovej upravy.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedalo mi ! Nepýtala sa na skúsenosti s presne danou krytinou ? Tak k veci :-)
Odpovedať
@dominik_boksansky no a co pri dazdi, ta hlucnost je vraj o 50% mensia. Staviame bungalov s valbovou strechou, nebude deka, tak ta hlucnost je dost dolezita :-)
Odpovedať
@silvista ak ide o hlucnost tak potom nevolit plech :). Pochybujem ze granulat znizi hlucnost o 50 percent.
Odpovedať
Nerozhodujem sa ci plech alebo nieco ine!!! Viem co chcem... Tem plech vs skridla tu je viac nez dost!! Skusenosti s krytinou gerard diamant?! - bola otazka ci? Dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
asi neskoro, ale my ju mame uz 5rokov a super, sme spokojny, nepada nam sneh na dvor, preto sme si ju vybrali, aby sme nemuseli davat zabrany, a prerabali sme starsi dom a nepustila nas statika a u nas je skridla nevhodna, nedaju na nu zaruku, nemame podkrovie, ale klasikus povalu ako kedysi a ked prsi, nepocut nic nebucha po nej. Za ten cas nezmenila farbu a ani mach sa nechyta, dokoca, kurime tuhym palivom, lebo u nas nieje plyn a TC bola v tej dobe draha zalezitost. MM bol na steche a okolie komina je ok, bez usadenin spalin.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@fordachsk ahoj, potrebovala by som kontakt na niekoho kto vie namontovať túto krytinu, mám ju kúpenú a chlap čo mi sľúbil, že ju namontuje sa mi 2 týždne neozýva, dík
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jaaadu dik, tiez sme ju dali a vobec nelutujem. Pri dazdi vobec nejlepka, je krasna a nepada nam sneh, zabrany netreba. Vobec by som nemenila, je super. Tesim sa, ze ste tiez spokojni 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@fordachsk hotova este v novembri 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@silvista dobry den, spokojna Ste po rokoch s touto krytinou? tiez nad nou rozmyslam. Akurat ze recenzii je dost malo. Mna na tejto krytine zaujalo, ze ma zvladat aj prudsie vetry...ktore si myslim ze v buducnosti budu aj silnejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?