Máte niekto plech Maslen?

Profilova fotka
chceme pokryť rekonštruovany a pristaveny dom o vymere 160 m2,a uvažujeme nad cenovo dostupným plechom...satjam ,rukki,maslen topdach???čo vy na to???mate skusenosť???Poradte.dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj na plech si treba dat pozor pri vybere netreba sa dat nalakat na akcie. ja tiez idem davat na strechu plech ale keby som nemusel tak nedam,ale mam tak maly sklon ze musim treba vyberat cim hrubsi a co najhrubsou povrchovou upravou tak aspon mne radia,ale vsetko zalezi od financii :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Standardna hrubka plechu na stresnu krytinu je 0,5 mm, vsade u kazdeho vyrobcu. Ak chcete hrubsi plech potom aj cena stupa. Proste to je to material navyse, ktory treba zaplatit. A treba si minimalne tuto hrubku 0,5 mm aj pytat a nie sa ulakomit na 0,4 alebo 0,45 mm tam je rozdiel v pevnosti uz potom vyraznejsi. Samozrejme spotrebitel si tazko skontroluje presne ci ide o hrubku 0,5 mm, tak tam treba asi len spolahnut na meno firmy, a z krajin kde je dokazane ze je zvykom pridavat jed na potkany do kexov aby lepsie chutili a kde sa vyraba z naplnov ostrekovacov "znackove" liehoviny nekupovat nic. Ked to pisete do otazky kde sa spomina Maslen, tak akciove ceny su na ukor vyrobcu a predajcu. Ziadne znizenie kvality pri akciovych cenach za vyrobky Maslen neexistuje. Nikto neprestavuje vyrobu na inu kvalitu len lebo je to akcia. To co naznacujete je samo o sebe je absurdne, lebo aj to stoji peniaze. Proste kvalitny tovar v akcii dostanete lacnejsie kde vyrobca a predajca sa na isty cas "uspokoji" so ziadnym alebo minimalnym rabatom, tak to treba vyuzit. Hrubsia povrchova uprava je napr. matna, alebo HB, ale samozrejme je o nieco financne narocnejsia. Kvalita nie je zadarmo, lebo ta povrchova uprava sa nenanasa na tvarovany plech ako si vyrobca zmysli, ale ten samotny plech je uz s tou povrchovou upravou uz tvarovany sa studena cize samotny ten zvitok plechu je uz drahsi. Cize ziadne "machinacie" s hrubkou povrchovej upravy pri akciovych cenach plechu tiez ani nemozu existovat, neda sa to. To je co sa tyka vyrobkov Maslen ked uz ste to dal do tejto temy. Je akcia, kupte si to, proste len usetrite.
Odpovedať
Tiez sme kupili plech od Maslenu. U nas to ma vela ludi na novych domoch a nepocul som zatial nejake negativne ohlasy. Co som pozeral hrubka plechu je u vsetkych vyrobcov rovnaka a to 0,5 mm. Isli sme do matneho povrchu kde je hrubsia nastrekova vrstva. Objednavali sme priamo od Maslenu a musim pochvalit ich pristup.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?