Maslen verzus Kjg

Profilova fotka
Ktoreho z tychto dvoch vyrobcov plechovej stresnej krytiny by ste mi odporucili a preco? PS: Maslen mi vychadza lacnejsie
Odpovedať
maslen vyprasivie na nom farba a je tensi plech
Odpovedať
Profilova fotka
ok, tos to si radsi priplatim :-D
Odpovedať
a ked budes mat zaujem tak ti ukazem strechu z maslenu a potom z kjg
Odpovedať
Profilova fotka
jasneee, zaujem mam samozrejme :-)
Odpovedať
tak teda v sobotu prid ty a dohodneme sa u mna
Odpovedať
Profilova fotka
ono to zalezi asi dost od pocasia :-) ale este sa dohodneme do vikendu
Odpovedať
ok
Odpovedať
@y2k Maslen ma v sucasnosti 3 tvary strechy, Steela, Gapa, Skridplech. Vsetko to zacina na hr.0,5 mm - co je standardna hrubka. Plech je US-Steel Kosice. Mozes si to pozriet v BB v podniku ze zvitky su oznacene Kosickym plechom, alebo ti to ukazu na pobocke. Cize ziadna cina, ziadne polsko, ziadna fiktivna hrubka. napr. Steela matna cierna sa ludom velmi paci a vyzera velmi dobre, naozaj dobre. Steela grafitova matna podobne vyzera dobre. V minulosti mal v ponuke Maslen aj hr.0,4 mm o mierne znizenu cenu, na co sa samozrejme ludia ulakomili a z toho vznikaju potom tie famy o makkom a slabom plechu. Co nie je pravda, standardna hr. je taka ista ako vsade inde 0,5 mm a viac ak chces. Maslen kedze to je slovenska firma s pobockami po celej SR, dodava plechy kazdy tyzden na svoje pobocky doslovne aj za 2-3 dni od zaplatenia zalohy mas ten plech zlozeny na pobocke a pri objednavke nad 1200e (co je skoro kazda jedna strecha) mas bezplatny dovoz az na stavbu. Cize plech najma v sezone mas najviac do tyzdna vyrobeny. Co je teda velka vyhoda, lebo klampiar ti cakat tyzdne na plech nebude, najma v sezone urcite nie. U Maslena mas pri kupe celeho stresneho systemu zlaby za 1euro/m, co ti urobi aj 200 - 300 e na celej streche s cenou dole. KjG ma menej tvarov striech a take nejake "nevyrazne" tvary ale to je asi len moj dojem.
Odpovedať
@122bazant Zalezi aj od klampiara ktory strechu urobil, nie len od materialu. Nieco ako "ja som pocul" takych pribehov poznam aj ja vela.
Odpovedať
@122bazant Neviem ako ini, ale co sa tyka Maslenu, farba na zvitkoch je original US-Steel Kosice, cize to iste co sa pouziva na karoserie aut, zvitok ako zvitok, farba ako farba, ziaden rozdiel v kvalite tam nie je. S farbou sa pri vyrobe nerobi nic zostava povodna od vyrobcu, plechy sa iba tvaruju za studena. Cize ak spochybnujete Maslen a ich farebnu stalost spochybnujete priamo kvalitu renomovanej zeleziarne US-Steel Kosice a vlastne ak mate auto tak najskor spochybnite aj kvalitu plechov na nom. Mate vyprasivene vlastne auto? :-) Cize to asi sa da povazovat za ucelovy prispevok za ucelom poskodit Maslen.
Odpovedať
@propo nie to nieje ziaden ucelovy prispevok ale moj nazor pracujem zo strechami a montujem krytiny aj KJG Maslen lindab Stamina a maslen sa nikdy nevyrovnal ani pevnostou mozno to bolo tvarom ze sa viac prehybal ako ostatne a na spojoch tak pekne nesedel ale to je moj nazor ktory si mozem povedat !
Odpovedať
@122bazant no vidite, a ja poznam zase len klampiarov co s inym plechom ako od Maslenu ani robit nechcu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@propo no vidite kazdeho osobny nazor :-)
Odpovedať
@propo "Vyprasivene vlastne auto"??? "to iste co sa pouziva na karoserie aut, zvitok ako zvitok"??? WTF?!?!?! Chlape, co tu ty splietas za nezmysly..
Odpovedať
mi pripada ze je predajca maslemu :-)
Odpovedať
@122bazant nuz, tu to mozem napisat len takto. Vyrobu Maslen som videl na vlastne oci, takze viem co tvrdim. Ale vyrobu inych som nevidel, preto nebudem ohovarat ine spolocnosti ako to robis ty.
Odpovedať
@propo ja si presadzujem svoj nazor a ozaj posobis ako predajca ktori mi tu chce nieco vnutit
Odpovedať
@122bazant Co ti chcem vnutit? Pisem fakty ktore su take ake su, tie sa menit nedaju. Naopak sa mi nepaci tvoje subjektivne hodnotenie ktore je dost tendencne.
Odpovedať
Profilova fotka
@122bazant nechcem sa vam tu do toho miesat, ale v profile ma panko naozaj "obchodny zastupca fy Maslen" 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no tak holky nehadejte se :-D
Odpovedať
@slniecko1 vazne? a na to on nedokazal prist? :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?