Má niekto skúsenosti so strešnou krytinou Creaton?

Páči sa mi glazúrovaná krytina CREATON, kto už ju dával na strechu?
Odpovedať
My mame od maja na streche creaton balance engobovanu, je super, kazdemu sa paci aj robotnici co ju davali na strechu ju chvalili... :-)
Odpovedať
my mámetiež od leta creaton a všetkým sa tiež páči a hlavne že tak pevnú krytinu ešte nevideli a aj strechári si ju pochvalovali :-)
Odpovedať
Zdravim, tiez uvazujeme nad Creaton krytinou. Najprv sme dostali nacenenu Maxima Hnedu Glazuru tak neviem lebo to bola dost velka palka. Zacinam uvazovat aj nad Balance. Fajn pocut, ze sa Vam paci. Mozem sa spytat kolko Vas vysla? V nasom pripade mame plochu cca 320m2.
Odpovedať
Ahojte,ja som dával v decembri na dom creaton FUTURU čiernu glazúru (240m2)a som s kvalitou krytiny veľmi spokojný. Mňa vyšla na 7000euro (cca3000eur základná škridľa a 4000eur doplnky) takže palka ale ja som si ju na prvý pohľad zamiloval a inú alternatívu (napr.BRAMAC na celú strechu aj s doplnkami mi vypočítali na 2300eur) som už neriešil.Takže čas a kyslé dažde :-) ukážu či sa táto invetícia oplatila.A ešte na jednu vec si dávajte POZOR na firmu od ktorej kupujete škridlu,lebo sa Vám môže stať tak ako mne že radosť s peknej a kvalitnej krytiny zatieni zavádzanie,klamstvá a arogancia zo strany dodávateľa.(pri vytváraní cenových ponúk účelovo "zabúdali" na niektoré drahé ale potrebné doplnky aby bol rozpočet čo najmenší aby dostali zálohu a potom keď boli na koni tak mi to pekne spočítali rozdiel medzi ponukou a faktúrou 1500eur,zlé paletové hospodárstvo na Slovensku za palety som zaplatil 180euro bez DPH bez nároku na vrátenie takže dosť drahé palivové drevo ale krytinu som chcel takže som s tým musel súhlasiť,chceli mi zaúčtovať dopravu z Nemecka cca800eur čo som odmietol takže potom mi natiahli dodaciu lehotu na 2,5mesiaca atď...)
Odpovedať
Tiež máme na streche Creaton Balance čiernu engobu (pozri album).Veľká spokojnosť vo všetkých smeroch.Nekupované však na Slovensku,naši obchodníci nevedeli čo za ňu pýtať...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vospolok, tiez uvazujeme nad Craeton-om, cez koho ste kupovali? Dik.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
wald.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ado30 Máš pravdu vždy si treba skontrolovať množstvá čo sú v ponuke. Ale tá cena za škridlu s doplnkami 7 tis euro to si riadne prerobil. V tej cene by si mal inú kvalitnú škridlu s doplnkami minimálne na 2 také strechy akú máš.
Odpovedať
Profilova fotka
Suffo ma pravdu, to su nekrestanske prachy!
Odpovedať
my sme mali vysnívanú tiež Creatonku - glazúru, no odradila nás cena. Engoby malii ceny vporádku. Veľmi dobre sa spolupracovalo s predajcom v Senci - firma Krovstav, majú aj dosť veľkú vzorkovňu.
Odpovedať
neviem či ma oči klamu,ale otazky napr.od ado30 su z r.2011, a reakcie resp.tzv.odpovede r.2013??? Kúštik neaktuálne...
Odpovedať
Creaton je dobrá voľba. Má 125 ročnú históriu. Spokojnosť nadovšetko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, uvazujeme nad kupou krytiny od Creaton balance GLAZURA,cierna. Ma niekto skusenost s tymto typom? niekde tu an fore som citala, ze ta glazura nie je vlastne glazura len lesk a ze casom popraska? neviem presne ci to aptrilo k tomuto typu krytiny...mate niekto skusenost? ;-)
Odpovedať
Mate niekto na dome krytinu Creaton nejaku cervenu ? ak ano poslite link na album, dik ;-)
Odpovedať
ja mam bobrovku creatom od medopstrechy v NR,bral so ju min.rok. Znacka je super,teraz dokonca ponukaju strešne laty na celý dom gratis pri kupe krytiny
Odpovedať
Glazura je pekna :-)
Odpovedať
ak máš záujem pomožem ti s tým celkom seriozne tu je mail:patrik.everlast@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?