Likvidácia eternitovej/azbestovej strechy

Dobry vecer, nema niekto skusenosti s likvidaciou takejto strechy?? dakujem
Odpovedať
su firmy, ktore tento odpad likviduju. Nerobte to na vlastne triko. Budu problemy. Keby aj nemali byt, dobry sused ich oznamenim spravi.
Odpovedať
@zvarac a mozeme to sami rozobrat a potom to firme len dat zlikvidovat alebo to musi ta firma aj rozoberat?
Odpovedať
stryko to riesil pred rokom, on chcel zlikvidovat stary eternit, ktory mal asi 25 rokovulozeny niekde v drevarni, prisla firma a nic sa nepytala, boli radi, ze maju zakazku. Ak ste si isty, ze vas nenabonzuje sused, tak si to zlozte sam a potom to oficialne zlikvidujte. Cele desatrocia sa to bral ako normalny material, teraz sa z toho robi takmer radioaktivny odpad. MInimalne masku na usta vsak treba mat.
Odpovedať
Profilova fotka
sami si to dajte dole,pouzite ruska,ak budete potrebovat potvrdenie za likvidaciu polovicu zlikvidujte oficialne a polovici sa zbavte na skladke inac sa nedoplatite
Odpovedať
@ajvenhoe Na ziadnu skladku mu to nezoberu! Dnes nebude nikto riskovat, ked sa okolo likvidacie eternitu robia take obstrukcie. Neviem, preco viaceri radite,ako obchadzat zakony. Ked pride k plateniu pokuty,/takmer vzdy sa najde nejaka dobra dusa,ktora ho uda/, poskladate sa mu na pokuty? @cincirela Tu sa nejedna len o to, ze si to zhodis sam, tu sa jedna aj o to, ze podla zakona ohrozujes okolie zivotne prostredie nebezpecnym materialom, ktory moze poskodit zdravie nielen tvoje,ale aj ostatnych ludi na okoli. Radsej neriskuj a zavolaj si firmu. Nikdy nevies, kto od teba pride pytat potvrdenie o likvidacii.
Odpovedať
noo su stymto likvidovaním eternitu problémy..
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.likvidacia-azbestu.eu/cena...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.palaservis.sk/index.php/te...
Odpovedať
Niečo málo tu http://www.modrastrecha.sk/forum/stre... Prečo sú ľudia leniví gooogliť...? :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?