Ktorá paropriepustná fólia je najlepšia?

Profilova fotka
Zdravím, chcem sa opýtať, že ktorá PF je najlepšia, najkvalitnejšia, ale aj cenovo dostupná? Ideme meniť starú strechu za novú, predtým nebola zateplená, chceme, aby to bolo urobené na poriadok a nie aby sme o 10 rokov riešili nejaké problémy. O cenu ani tak nejde, hlavne nech je zaručene kvalitná, vďaka :-) ;-) S ktorou máte vy skúsenosti a boli ste a ešte aj ste spokojní? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ešte chcem ozrejmiť, máme dvojité Áčko :)
Odpovedať
tondach tuning fol N je celkom dobry stred...kvalita/cena.
Odpovedať
@stavajsnami dovod preco je najlepsia? zrejme si obchodny zastupca :)
Odpovedať
@stavajsnami este nieco: daj link na tie testy, kebyze si to niekto chce rovno overit.
Odpovedať
Profilova fotka
S akymi stresnymi foliami je porovnavany Tyvek Solid, ked ma byt mercedesom?? Aku zaruku poskytuje vyrobca na tuto foliu pri dodrzani spravnej instalacie??
Odpovedať
Ale ta zaruka by bola lepsia ako laboratorny test, mozno to je dobry smer. Vsetky lepsie su testovane ale predajca nemusi dat garanciu. Ps.: Mercedes je fajn ale nie je jedine. Aj ferrari moze byt. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@drasnican1 Ten Tyvek Solid čomu tu dáva reklamu má gramáž len 82g/m2 pri tej strašne vysokej cene. Za takú cenu na plné debnenie dávame luxusnú 260g vodotesnú strešnú foliu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jednoznacne Tyvek a urcite nie som nejaky dealer tej folie.Pracujem s tym materialom a viem co je najlepsie a co by som sebe na dom urcite dal. Len jedna chybicka tu je a to Bramac sa poistil tym ze ak nepouzijete na svoju strechu original prislusenstvo co je aj Bramac folia ktora ma daleko od kvality Tyvek folie tak Vam padne zaruka na strechu. Je to svinstvo ktorym sa ohanaju a cim je zakaznik donuteny kupovat vsetko od nich takze chyba tu je.
Odpovedať
Dobrý deň prajem je velmi milé ako sa tu niektorí predháňajú s kvalitou a nekvalitou ,vie vobec niekto aká krytina tam bude??? :-) pokial viem tak hliníkový plech,ešte stále ideme tvrdiť,že Tyvek je best off??? ;-) dokonca sa tu už riešila záruka Bramacu,niektoré názory ozaj stoja za to,páni a čo poviete na Dorken delta trela,poprípade trela plus?pani chcela kvalitu a moc neriešila cenu, som zástancom toho ,keď sa niečo robí tak na poriadok ;-)
Odpovedať
No este mi povedz pat767 ze TYVEK folia nie je kvalitna toto som zas zvedavy aky blud sa dozviem. K tej veci ze dava plech ak si odbornik vies preco ma ost kvalitna folia??? Ja ti odpoviem pretoze plech sa rosi a ked sa plech rosi bude tam asi dost vody ktoru musi folia dat prec. Pozrime sa tusim si ma chcel nachytat ci mylim sa? Mne taketo veci nemusis vysvetlovat a doplnim ta nie som ziadny dealer vyrobkov tyvek ale ked nieco ma kvalitu tak ju ma!!! A ja som zaruku a Bramac spojil s tym lebo niekedy sa ta folia nemoze pouzit z dovodu ZARUKA A STANOV BRAMACU! Takze kde je ten neporiadok co tu vypisujes? A k tomu plechu lebo zjavne nemas ani paru ja osobne plech na strechu by som si nikdy nedaval aj z dovodu ze plech sa uchytava skrutkami ktore maju pogumovane tesnenie a podlozku a teplotou slnkom to urcite oddide a zacne zatekat moj nazor k veci.
Odpovedať
Ahoj lew nie som tu od toho aby sme si vysvetlovali veci,to čo si uviedol je známe už dávnejšie,ešte raz predsa nebudeme porovnávať Deltu trelu plus s Tyvek solid,a ak áno možno sa niečo nové dozvieme,ešte stále je to na slovensku tak,že niektorí ludia chcú aj kvalitu ;-) ale niečo máme spoločné,tiež nie som zástancom plech.krytín,i keď niekedy statika nepustí...
Odpovedať
Profilova fotka
@pat767 statika ? tak ked statika nezvladne krytinu potom neviem co spravi tych 140kg/m2 snehu :)
Odpovedať
majkoj asi tak :-)
Odpovedať
Tyvec...
Odpovedať
Gramaz folie nie je az tak rozhodujuca. Su velmi zle folie s gramazou aj vyse 200 g/m2 (castokrat su vyslovene len na efekt pre spotrebitela co si mysli ze viac gramaze viac ucinku) a dobre folie s gramazou aj "len" 90 g/m2 Ak mate v dome vlhko, radsej volte nizsiu gramaz, je tam vacsia sanca ze vam "zaruci" skor odvod vodnych par z konstrukcie tepelnej izolacie a o to predsa ide tiez. Dom sa neda uzavriet ako svacina do sacku, aj tam chlieb zplesnie. Verejne robit reklamu nikomu nebudem. Ak chcete tak internou spravou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@suffo ahoj. neviem minuly rok si sa vyjadril k folii tyvek solid. a napisal si tam veľký blud. dufam že si troška zmudrel a vieš aky je rozdiel vo fóliách. pozri ja robim so všetkými fóliami ale fakt na tyvek nema žiadna. a tu gramaž čo si tam udal . nepiš take kraviny ked nevieš čo sú aké pojmy pri fóliách. poradim ti vysvetlim ti, a presvedčim ťa , že tyvek je najlepší.
Odpovedať
Profilova fotka
@fordachsk Pokojne používaj akú chceš, ak majú tvoji zákazníci nato dosť peňazí. Pre mňa je dôležitá aj rentabilita pre zákazníka. Ja som so všetkými foliami nepracoval a ďakujem, ale nemusíš na poúčať.
Odpovedať
Čo hovoríte na VAXO XL? Kto je výrobca tejto fólie? @suffo @majkoj @drasnican1
Odpovedať
Profilova fotka
@roadrunner Tú foliu nepoznám, ale podľa tých parametrov, čo k tej folii udávajú by som sa jej nebál.
Odpovedať
Neviem sa dopátrať výrobcu ani technických listov. Len komerčný popis. Preto sa pýtam, či niekto nepozná bližšie...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?