Kto má na dome škridlu Mediterran Danubia Carbon?

Profilova fotka
Zaujimalo by ma ako sa s nou robilo a ci je to dobra kvalita, tak celkovo..Sme v stadiu vyberania a nevieme sa rozhodnut pre škridlu a tato sa nam pozdava celkom.Dakujem za nazory hadam sa tu nejake najdu... :-)
Odpovedať
ahojky teraz nie sme si istí,ale myslím,že máme práve túto... (alebo antracit? :-) ) Je krásna a je lacná :-) Strechár sa nesťažoval.Keď ju rezali a zarezávali tak povedal,že to pomaly sa vymyje,ale bude to trvať pár rokov.Bola celá ,,biela".No nám na ňu napršalo cca 4krát a nič na nej už nebolo.Bola krásna čierna a sám sa čudoval :-D Ja som veľmi spokojná. ;-)
Odpovedať
ahoj.my práve dávame škridlu mediteran danubia s novou povrchovou úpravou evo,vraj je kvalitnejšia ako bez tej úpravy.A čo sy týka samotnej značky,podľa strechárov je na rovnakej úrovni ako napr. Bramac. My dávame hnedú ale je tiež v čiernej farbe a momantálne sa dá zohnať za veľmi slušnú cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my tiez mame Danubia Evo carbon a sme velmi spokojni......Strecharom sa s nou pracovalo velmi dobre, prasklo len par kusov . Tiez ju porovnavali s Bramacom, ze kvalitou su na tom rovnako,len cena je neporovnatelna... A hlavne na streche vyzera fantasticky ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Môžem sa spýtať aj ja na ďalšie skúsenosti s Evo carbon? Tiež ju prudko zvažujeme, momentálne sa dá zohnať za 0,81€. Alebo sa dá ešte lacnejšie?
Odpovedať
Profilova fotka
@janulikk Pre túto škridlu - Evo carbon sme sa rozhodli aj my. Našli sme ju za 0,65 € na nete a dali komplet naceniť (firma Strechanet) - konečná cena bola teda super. Keď sme však od tejto firmy ukázali cenovú ponuku v stavebninách Royal dom Častkovce (odkial berieme väčšinu stavebného materiálu) tak nám nacenili túto škridlu ešte viac výhodnejšie ako spomínaná firma a berieme ju teda od nich. Tak sme šťastní jak blchy :-D
Odpovedať
Ahojte, mate niekto skusenosti s nakupom tejto Danubia Evo cez online shop POSSEID B & T s. r. o, Galanta? Zatial nam dali najlepsiu ponuku. http://www.krytina.sk/stresna-krytina...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte. Aka je vasa spokojnost s casovim odstupom? Lebo tiez uvazujem nad tou skridlou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ja som ju dal ties bratranec tvrdi ze jeho sused po zime casto meni kusi tak som zvedavy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@petko_sonka to @megusik @mitinka1 @edit2 ako ste spokojní po rokoch s tou skridlou Mediterran?
Odpovedať
@dixy89 ja som velmi spokojná,farba je rovnaká :-)
Odpovedať
Mám Danubia evo moca už 3 rok a farba je stále rovnaká a nemenil som ani kus ešte
Odpovedať
Profilova fotka
@dixy89 3 roky na streche, farba rovnaka, mach sa nechyta, nikde nezateka a strechar sa na pracu s nou tiez nestazoval. Mame evo carbon.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@megusik nemate prosim foto strechy?? Nieje velmi cierna??? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?