Krytina Nelskamp

Profilova fotka
Nema niekto skusenosti s krytinou Nelskamp konkretne Nibra F10 hneda?
Odpovedať
Ja mam nelskamp betonovu ciernu davali sme ju na jesen. Presvedcil nas jeden obchodnik, Zatial sme spokojny, Ostatne firmy ako bramac a tondach ani neodpovedali na cenove ponuky az po dodatocnych vyzvach a ich ceny boli podstatne vyssie. Nelskamp je prava nemecka skridla dodavka bola z nemecka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my sa prave teraz rozhodujeme, resp. zatial len cakame na cenovu ponuku. Mozem sa spytat, uz ste ju aj kupili? resp. vybrali ste radsej inu?
Odpovedať
My sme tiez dali nelskamp betonovu SG,je to rozdiel a nemci ju robia uz od 56roku a bramac je len od 65 to je rozdiel,pritom tato firma bola zalozena uz v roku 1925 alebo tak nejako.my sme zatial spokony a a j nasa sla priamo s nemecka
Odpovedať
Profilova fotka
my sme chceli tiež nelskamp SG a vyšla o 300eur viac ako mediteran-danubia evo.Nelskamp mal akciu 33%.a mediteran 44%.tak sme sa rozhodli pre medietran.
Odpovedať
tak vyzera to tak, ze vezmeme Nelskamp palenu..ale nie Nibru 10m ta vysla teda o dost viac, ale NIbra 5 (ma 2 vlnky narodziel od 10-tky, ktora ma jednu vlnu)..je to velkoformatova, pouzitie cca. 7 ks na meter...do zajtra sa musime rozhodnut, ci Nelskamp alebo Roben, cena skoro rovnaka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosím Vás má niekto škridlu nelskamp farba jesene?? ako to vyzerá na streche??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?