Krytina CREATON

prosím vás o vaše skúsenosti (dobré aj zlé) s touto krytinou. dosť intenzívne o nej uvažujeme, len nepoznáme nikoho, kto by ju mal na streche. v porovnaní s inými pálenými škridlami sa nám vidí na oko byť kvalitnejšia čo sa týka povrchovej úpravy. napr. na tondachu v lesklom prevedení pri čiernej farbe sme si všimli na povrchu takmer biele bodky....
Odpovedať
1
2
ja mam kukni moj album, vraj sa vyraba z tej istej hliny ako tondach
Odpovedať
krytina vyzerá super, nás len mrazí tá cena, za pultové škridly (jeden rad pultovky pomaly viac ako celá strecha :-| ) mali ste so škridlou nejaký problém? ako dlho trvala dodávka?
Odpovedať
aj my sme počuli, že je z tej istej hliny ako tondach, ale povrchová úprava je už pri pohľade voľným okom kvalitnejšia
Odpovedať
záleží od modelu ktorý si vyberiete, ale dodávka aj do týždňa bez problému, ja ju mám na streche - model balance - čierna glazúra. pultové škridly sú vo všeobecnosti veľmi drahé aj u betónových a aj ostatných keramických krytín...
Odpovedať
Ja ju mám na streche tri roky a super pohoda.
Odpovedať
pred dvomi mesiacmi sme robili bleskozvod 3 sme behali po streche ani jedna skridla nepraskla ( a to ja mam 100kg) , od objednania sme ju mali tusim cca za tyzden doma a vyzera stale ako nova , brali sme ju v akcii skridla+ryna+folia a stresne laty na cely dom grátis + dovoz spolu cca 3500e
Odpovedať
peter05,možem potrvrdiť,tie pozitívne skúsenosti,zatial všetci zákazníci,ktorým som pomohol s Creatonom boli nad mieru spokojní a to pri každom type,či sa jednalo o futuru,balance ,domino,ratio,rapido ;-)kvalitná krytina v roznych tvaroch a farbách,skrátka Creaton udáva tón ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
i my nad n ou veelmi uvazujeme dnes u nas bol i zastupca chceme balange engoba ... na valbvou strechu tak uvidme aka bude cena
Odpovedať
Profilova fotka
@blacknigga od koho ste prosim ta kupovali tuto krytinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 a odkial mate vy krytinu? dodavali krytinu i ci i krov robili?
Odpovedať
@zuzkatomas medop NR
Odpovedať
@zuzkatomas Ja kupoval cez známeho v PL.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@blacknigga mozem poprosit kontakt do ip?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@oxichuda mam tiez Creaton.Glazura- pri pokladke davat vasci pozor na "tukance" ... .Ale ked uz je na streche,tak je to ozdoba.Ja som spokojny.Ked prsi je zaujimave sladovat,rychlost akou sa voda zo strechy strati. :-D So snehom skusenost zatial nemam.Vela stastia pri vybere.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter747 prosim vas a odkial ju mte, my si davama bridlicovu engobu a vyrobena v madarsku? vy tiez odtial? ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkatomas .balance a mnohe ine skridle zo sortimentu Creaton sa vyrabaju v madarsku,nemecku,neviem asi aj v polsku.Vsade tam,kde je na to vhodna hlina.Aj nasa je z madarska.
Odpovedať
Profilova fotka
my ju mame rok :) zatial OK
Odpovedať
Profilova fotka
@janka1 mozem ak poprosit fotku daakujem moooc krpec@centrum.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkatomas uz to tam mas :) dufam,ze pomohlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka1 dakujem este raz
Odpovedať
Profilova fotka
@janka1 prosim ta aku mate foliu pod tou krytinou lebo my mame nejaku gunnefol ze ci to je ok dakujem
Odpovedať
Creaton je NO.1!!! Z 9 paliet bolo len 8ks poškodených škridiel. Sused robil tondach a jedna celá paleta bola KO!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@daneso my sme zatial teda krytinu nedali ale iba jedna bola robita uvideme ked to rozbalime a to tiez mame 9 paliet .. a aku davate foliu? lebo nam dali gunnefol?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkatomas my mame JUTAFOL.
Odpovedať
@daneso ...to skor vypoveda o prepravcovi ako o vyrobcovi krytiny. ja mam tondach, svagor ma creaton...prašť jak uhoď. hlavne aby sa vam pacila a bola primerane cenovo vyhodna.
Odpovedať
@daneso tondach twist engoba, z 8 paliet sme mali rozbitych cca 10 kusov + 2 hrebenace, vsetky boli uznane ako reklamacia. Vyroba v Madarsku. Celkovy pristup predajcu perfektny, vsetko co zvysilo zobral spat, skridly aj riny aj "bizuteriu"..
Odpovedať
@blacknigga ahoj prosim ta od koho ste brali creaton, cez aku firmu? dakujem
Odpovedať
@lenkuch cau Medop Nitra
Odpovedať
@peter05 my ju máme, sme spokojní, škridla je hrubšia, pevnejšia a má 3 úchyty, Tondach má len 2. Kupovali sme cez firmu Eurotop - Svet striech z Holíc. Cena bola len o málo vyššia ako za Tondach, preto sme neváhali. @lenkuch
Odpovedať
tak nakoniec sme sa rozhodli pre Creaton Balance čierna matná engoba. Prišlo nám 9 paliet priamo z Maďarska, ešte aj dodací list bol v Maďarčine :-) Zatiaľ sme si na paletách všimli len 2 polámané škridle, uvidíme, keď ich začnú nahadzovať. Počuli sme, že vraj pálená škridla je celkovo dosť lámavá, ale nám sa páči jej odolnosť voči machu a celkom slušná farebná stálosť. Zatiaľ sme spokojní.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?