Kde ste kupovali strešnú krytinu?

Chcem sa spytat, kde je teraz vhodne kupit stresnu krytinu. Oplaca sa este madarsko? Rozmýslam o bramac. Má niekto strešnú krytinu bramac reviva antik? Ak ano, ako ste spokojní? Mate nejaké fotky? Diky!
Odpovedať
1
2
Nie uz sa nevyplaca...ja uz osobne bramac neodporucam...zacina mat obrovske problemy...stahuje polovicu sortimentu a pod....problemy s dodavkou... Mozem ti odporucit skridlu Nelskamp...su to velkoformatove skridle,cize usetris v pocte kusov na m2,co sa ti prejavi aj na cene...je v betonovom aj palenom prevedeni... pripadne viem dat aj nejake to info..
Odpovedať
My sme ešte nekupovali ale už dlho pozerame ceny materialov a rozhodujeme sa Dam ti nejake stranky: azzurroslovakia leier-baustoffe tondach mediterran http://www.nelskamp.sk/sk/Katalog-pro... ...tieto su cenovo dostupnejšie...my sa rozhodujeme medzi Leier a Azzurro (betonova)
Odpovedať
My sme kupovali v madarsku,cena o dve tretiny nižšia ako u nás.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomstav a som predajca ze ? :D
Odpovedať
@slavokover nie!!! som montaznik!!!
Odpovedať
A nieco o tom trosku viem..nie len info s letakov...
Odpovedať
Aj my sme kupili v Madarsku Bramac hneda protector,Dobra cena bola lacnejsia ovela ako u nas,Kde byvas?
Odpovedať
Mame betonovu Euronit, kupovali sme tu: medopstrechy boli ustretovi, dalo sa dohodnut, dokonca nam ostala cela paleta, vzali bez problemov nazad a vratili peniaze. A nakoniec sme u nich vzali aj odkvapy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pokryvac! Tiez odorucam firmu nelskamp. Je to velmi kvalitna skridla. A ma velmi dobru povrchovu upravu. Bramac je klasika. Tiez odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomstav v pohode.ja som ;-) len zakaznik
Odpovedať
Ludia nehadajte sa mi tu v teme, lebo mi ju vypnu. nelskamp sa mi nejak nepaci dizajn tej skridly.... Mne by sa pozdavalo daco taketo Reviva Antik....ja som ju nazvala klamana bobrovka. Normalna mi je draha (na starom dome sme bobrovku mali ) Tu som nasla jeden obrazok takej strechy ako sa mi paci: http://www.bramac.sk/uploads/tx_chbra... ma to dizajn bobrovky, cenovo nie najlacnejsia, nie najdrahsia, ale celkovy dojem strechy posobi na mna dobre. Nemate ju niekto? Budem rada odpovediam aj stavidelov aj zakaznikov ako sa im s nou robilo, popripade aj fotky strechy. @tomstav: ake problemy s dodavkou? nie nacas? alebo nedodali zaplateny tovar?daj info, nech nenaletim, mam naletov plne zuby :-(
Odpovedať
@atlantisen presne tuto "bobrovku" ma nas obsused...a je nadherna :-) A myslim ze bramac je dobra krytina, my ked sme kupovali, bola o dost drahsia, preto sme davali euronit. Ked pojdeme cez vikend na dom a nezabudnem, tak ti ju cvaknem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jej macka23, bud taka dobra, velmi by si ma potesila
Odpovedať
@atlantisen ma ju zasnezenu :-D :-D :-D
Odpovedať
No a este ma manzel opravil...ze to nie je bramac...ale mediterran co ma sused ;-)
Odpovedať
no skodaaaaa, aj mediteran robi tento dizajn? ...idem pozriet...
Odpovedať
@slavokover v pohode... ;-) len som chcel poradit...
Odpovedať
@atlantisen ide o to,ze firma bramac ma problemy uz skoro vsade a so vsetkym...dodavky trvaju niekolko tyzdon,ba az mesiace..su neuplne...a ako som uz spomenul,rusia aspon polovicu sortimentu...cize predajcovia vam predaju skoro vsetko,ale keby ste nieco potrebovali zohnat dodatocne,nezozeniete,alebo len sproblemami... Ja osobne by som odporucil Nelskamp,pripadne Tondach...
Odpovedať
Profilova fotka
@tomstav no ja mam bramac a absolutne ziaden problem potreboval som nieco dokupit prislo vsetko strechu sme robili v lete a naozaj ziaden problem
Odpovedať
@dusko jasne,nehadam sa a ani nevravim ze kazda dodavka je nanic...iba opisujem momentalnu situaciu,ktoru vy ako klienti nepocitujete...objednate si jednu strechu a fajn..lenze ak my mame mesacne pokryt 4 strechy s bramacom a so vsetkymi dodackami su problemy,aj ked to berieme od najvacsieho predajcu v SR na bramac...
Odpovedať
@bubnicm A čo povieš na CREATON škridlu? Chcel by som s glazurou Maximu Finesse
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 S tou kritinou som este nepracoval takze neviem posudit.
Odpovedať
@atlantisen len takato z mobilu...zabudla som fotak ;-)
Odpovedať
My mame Nelskamp - betonovu, s kvalitou sme velmi spokojni. Pred kupou komunikaciua so stavebninami velmi dobra (predavaju sa len v jednom retazci stavebnin), co sa vsak tyka vratenia tovaru a teda aj penazi, to uz je potom horsie.
Odpovedať
Ma niekto skusenost s Leier krytinou? diky
Odpovedať
macka23 diky, aka to bola farba?tehlova, alebo ta "flakata"?
Odpovedať
@atlantisen taka flakata :-)
Odpovedať
my mame tondach na dome..visnovu glazuru. ale maju aj flakate, seria Mediteran, len tie su uz matne, nie glazovane.
Odpovedať
Profilova fotka
falco2007 škridlu Creaton predáva medopstrechy a vedia aj rozumne poradiť.
Odpovedať
Ešte odporúčam prostrechy
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?