Kde kúpiť narezané a lacné drevo na krov v okolí Malaciek?

Ahojte, riešim teraz drevo na krov a potrebujem kde v okolí je dobre narezané a lacné drevo. Odkial ste brali a tesari boli spokojný??? Okolie Malaciek.... Ďakujem
Odpovedať
My sme kúpili borovicové drevo vo veľmi dobrej kvalite na píle smerom na Studienku. Pretty trading ste neskúšali osloviť?
Odpovedať
@snoophy pila podivin na morave. cena a kvalita velmi dobra. potom v skalici ale kde presne neviem.
Odpovedať
A cenovo vás to ako vyšlo???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj orientačne cena dreva teraz 165€ za kubík ale kvalitu musíš postrážiť .
Odpovedať
Ahoj. My sme kupovali asi pred 2 rokmi od jedneho pana z oravy a bol velmi lacny a hlavne ochotny. Jeho cislo je 0905751191 pan Maslak.
Odpovedať
@katkaapetko aj my máme od tohto pána drevo...
Odpovedať
@katkaapetko a @monikapr ako ste si zabezpečili dopravu??? Tesari nenadavali na drevo??? Či nebolo zle narezané, krivé atd. Aké ste kupovali...smrek alebo borovicu..?? Z Oravy asi smrek však??
Odpovedať
Ahoj. Skus DREVOPAN Vysoka pri Morave. My sme boli spokojny
Odpovedať
Snoophy. Doprava bola v cene dreva a za nejake drobne to dokonca namorili. Majstri nenadavali, boli spokojny. Hej bol to smrek...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Niekto tu písal, že kupoval drevo v dobrej cene spred 2 rokov, ale odvtedy išla cena dreva dosť hore, drahá je guľatina :-)
Odpovedať
@katkaapetko koľko ste dali za kubik dreva?
Odpovedať
Profilova fotka
Najkrajsie drevo na zahori rezu na pile v Lozorne-pan Simek. Su sice trochu drahsi ale kvalita stoji za to. Viem z vlastnej skusenosti. Som tesar a berieme od nich uz 3 roky. Uz by som od ineho drevo nechcel. Drevo je krasne,presne narezane,nekruti sa a stresne laty su bez sukou. V roku 2011 isla cena gulatiny hore o 50e na kubiku oproti roku 2010. A co mam informacie pojde to hore aj tento rok. Vela stastia prajem. s pozdravom Bubnič
Odpovedať
Článok sa načítava...
išla hore na jar aj jeseň, Ja som na jar 2011 horko tažko získal 195 € za m3, a to čisto len na moje rozmery. Ostatní si dlžky dávali z potrebný ch 6,7m na 7m. A potom čistá jednotková cena ide ešte hore.
Odpovedať
Som kupoval 8m3 po 185€/m3 na pile v Borskom sv. jure. 9/2011
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?