Kde kúpiť drevo na strechu v okolí Nových Zámkov?

Ahojte, co by ste poradili , skade priniest, kde kupit drevo na strechu. Jedny radia madarsko, len kde ist len tak na blink, ked po madarsky neviem, a kolko to tam vyjde, a ci to aj dovezu. Niekto mi radil doviezt zhora, z Oravy, ale zase co ked to dovoz navysi na cenu mozno este drahsiu. Kde ste kupovali vy , a co vas to vyslo, alebo co by ste mi poradili, diky!
Odpovedať
My sme pozerali tiez ceny v Madarsku, ale drevo je u nas lacnejsie, tak nakoniec kupujeme v Lucenci. Ale tehly a ine mame z Madarska, aj s dovozom to vychadza lacnejsie ako u nas v stavivach po zlave... :-p
Odpovedať
ahojte,pripajam sa do temy.tiez zaciname stavat domcek v okrese NZ a zaujma nas kde a za kolko zozenieme drevo na krov...takze ak viete o niekom...sup sem :-)
Odpovedať
ahojte, nas krov caka v najblizsej buducnosti. Este ho sice nemame kupeny, ale uz co to pozistovane mame, urcite sa oplati pochodit nejake píli a popytat sa na ceny i dovoz. A mnohokrat sa da dohodnut i na lepsej cene.
Odpovedať
atlatisen: poslal som ti kontakt na jedneho pana z Oravy
Odpovedať
ake ceni krovu teraz letia za m3 dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ceny su rozne, su ponuky za 7100,-sk/m3 s dph alebo aj 5100,-sk/m3 s dph,impregnaciou a dopravou Treba sa popytat viacerych. -s akymi ponukami za montaz krovu ste sa stretli?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,chcem sa opytat na nejakych lacnych pokryvacov.Mam tam aj 2xsvetlovod a 3xstresne okno.Som z PN.Drevo tiez nemam este poriesene.Tento tyzden sa tomu musim zacat venovat. ;-)
Odpovedať
Tu ejco: poslal som Ti spravu s infom na ludi ktorych sme si po istom hadani vybrali my.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
schwabinsky posli prosim aj mne tu info aj ako si bol spokojny, diky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?