Jutadach 135

Zdravim chem sa opytat: Mam foliu Jutadach135 , strecha 23 stupnou , krytina palena roben,. 1.je to pouzitelna folia ? nepokazim nou nic? 2. je potrebne lepit spoje? ak ano aka paska je pouzitelna? Folia sa dava vodorvne alebo zvyslo? 3. je potrebne dokupit este nejake pasky lepidla?(napriklad na ukoncenie folie a okapoveho plechu ) Dik.
Odpovedať
Ta jutadach 135 je fakt total zla folia? oplati sa priplatit aspon za DELTA®-VENT S . Oznacenie plus pri foliach je oznacenie pre foliu s integrovanou paskou na lepsie spojov?Oplati sa radsej plusko ak?
Odpovedať
1. Je pouzitelna 2. Spoje je potrebne lepit ak je sklon strechy pod 22°, ty mas 23° ak to podlepis budes mat mensiu istotu hlavne aj vo vetrotesnosti. Pouzit pasku Jutadach SP a foliu samozrejme davat vodorovne. 3. Okraje mozes prelepit paskou Jutafol SP1.
Odpovedať
@janyke Dakujem za odpoved, videl si uz dakde pouzitu tuto foliu? nerozpadne sa po par rokoch? je lepsie kupit foliu s oznacenim plus co maju integrovanu uz pasku?
Odpovedať
Kamarat tuto foliu teraz daval na strechu ale bola bez integrovanej pasky. Islo o rekonstrukciu RD z plochej strechy na sedlovu... V bode c. 2 som sa vyjadril ako tatar :-) Pri sklone ako mas ty teda 23° to mozes prelepit, ziskas tym vacsiu istotu vo vetrotesnosti :-)
Odpovedať
@janyke jj ten bod 2. mi dosiel ze si mal rychjesie prsty ako myslienky ;-)
Odpovedať
Ake skusenosti mate s paskou jutadach SP super na prelepovanie fole? pouzival ju niekto? drzi v pohode? alebo radsej kupit nejaku inu ? mate nejaku odskusanu ktora drzi jak slak? dik za odpoved.
Odpovedať
Ako je lepsie prelepovat stresne folie : jednostrannou paskou cez okraj jednej a prelit aj druhu alebo obojstrannou paskou a spojit obe folie k sebe. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?