Je toto dobrá cena krovu?

Dobrý deň, ponúkli nám cenu krovu rozloha cca 280 m2 cenu 4450 eur s DPH. Je v tom montáž krovu, latovanie a pokládka krytiny. Krov je cca 20 m3 dreva. Je to dobrá cena?
Odpovedať
Dosť dobrá cena ..
Odpovedať
@relo @vladow to vazne? Vôbec nevieme ako sa pohybujú dane ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
To je veľmi dobrá cena.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám ponuku na 18€/m2. A vraj sa ešte vedia dohodnúť . Vraj vždy sa dá dohodnúť . :-)
Odpovedať
S otazky mi nie je celkom jasne,hovoríš najprv o cene krovu,potom,že je v tom montáž a pod.resp.cena za 1m2. Pokial sa teda jedná o montáž krovu a krytiny(laty do toho ratam tiež-to je sučast krovu)teda za prácu!!!tak ta cena je dost vysoka. Optimum je tak okolo 10-13e/1m2,podla zložitosti strechy. Samozrtejme bez materialu,t.j.samotne drevo na krov 20m3 cca 4000e(bez dph),plus nejaký spojovací material a krytina. Ked to všetko zratam,tak bez krytiny cca 7000-7500e.
Odpovedať
@jozefnr no za drevo sme dali 4200 už aj s namorením a dovozom zdarma...a tých 4450 je cena za prácu spolu aj s DPH a spojovacím materialom...máme ale dosť zložitý krov...tak neviem...
Odpovedať
cena za krov je primeraná,akurát,že ja nie som zastanca morenia ihned po pílení. Ako a kedy morit,na to je predpísana technologia. To je take placebo pre zakazníka. Ale odbočil som. Podla mna za montaž 15e/1m2 je dost. Optimum vidím okolo 13e.
Odpovedať
za pracu je to podla mna velmi vela. my sme sa s krovarom, naozaj sikovnym, dohodli na cene cca 3000€ za jednoduchy krov na strechu o rozmere 16*18m s tym, ze hned namontuje aj solarko. a to mame dve stolice, jednu malu, druhu vacsiu. a islo tam cca 17 kubikov dreva.
Odpovedať
@drobec85 teda ten moj prispevok mal ist tebe.
Odpovedať
@drobec85 aká je cena za m3 dreva?
Odpovedať
@tinkaro 220 eur
Odpovedať
Článok sa načítava...
@drobec85 to máte s dph asi, no dosť ale zase asi bude lacnejšia práca..
Odpovedať
Hladam kontakt na dobreho , sikovneho, spolahliveho krovara, ktory ma samozrejme aj prijatelne ceny za pracu :-}.
Odpovedať
Profilova fotka
Nejaký dobrý tip na firmu, čo by nám vymenili komplet strechu s rozlohou 180m2?? Potrebujem aspoň 2-3 ponuky na porovnanie :) Kľudne do IP kontakty, ďakujem ;-)
Odpovedať
@drobec85 môžem dostať kontakt na tu firmu alebo ludí, tiež hľadáme prijateľné finančné riešenie dakujem
Odpovedať
@drobec85 môžem dostať kontakt na tu firmu alebo ludí, tiež hľadáme prijateľné finančné riešenie dakujem @drobec85 a ešte prosím kde ste kúpili drevo na krov
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tinkaro 195,-€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?