Je kvalitnejšia krytina Mediteran alebo Bramac?

Caute pre ktoru krytinu by ste sa rozhodli? rozumna cena a zaroven kvalita??? Dakujem
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/show... vyskusaj tuto temu alebo http://www.modrastrecha.sk/forum/show... a este http://www.modrastrecha.sk/forum/show... mozno sa rozhodnes potom lepsie
Odpovedať
Nám zatiaľ všetci odporúčajú Bramac, kvoli kvalite. Hovoria že je najdrahšia, ale že je najlepšia a že sa neláme. Neviem, my ešte tiež nie sme rozhodnutí, ale uvažujeme o Bramacu. Musíme si to ešte prepočítať, ak tam bude minimálny cenový rozdiel, tak si určite vyberieme Bramac. Krytinu chceme čiernu - lesklú, takže podľa toho sa tiež rozhodneme kto bude mať akú ponuku.
Odpovedať
Tak přesně toto jsme řešili. :-) Vyhrála osvědčená klasika - Bramac.
Odpovedať
Mediteran alebo Bramac? Tondach :-D
Odpovedať
Teraz má TONDACH dobrú akciu cca.200,00 Sk za m2.
Odpovedať
Presne tak....Tondach z referencii od znamych vedie ;-) Trial a kolko stal predtym, ze teraz maju taku akciu?
Odpovedať
Tak my vybírali z Mediterran Zenit, Bramac Tegalit a Tondach Figaro a Tondach vycházel nejdráž. Takže vzhledem k rozpočtu jsme usoudili, že stejnou funkci za méně peněz nám udělá Bramac... Peníze, které jsme ušetřili jsme vrazili do něčeho jiného. A kupovat Tondach nejlevnější základní nevzhlednou tašku jenom proto, abych měla na střeše prostě Tondach, to radši koupím pěknou Bramac za tu stejnou cenu, byť betonovou. Funkci to ve výsledku bude mít stejnou. ;-)
Odpovedať
Trial, ta cena je dosti nespecifikovaná! Není řečeno za jakou tašku, jakou barvu a jaký typ tašky... Ty ceny u jednotlivých typů tašek se hodně liší... =-)
Odpovedať
Ahojte my sme sa taktiež rozhodovali medzi Tondach, Bramac a Mediterran....a to sú sto tisícové rozdiely....je pravda, že takú lesklú čiernu ako má Tondach, Bramac mať nebude, ale rozdiel v cene na našu strechu bol sto tisíc...a Bramac či Mediterran sú obe betónové škidle a teraz má Mediterran akciu a novú lesklejšiu a vyšiel nás zasa o 50 tis. lacnejšie ako Bramac....tak my máme rozhodnuté... ;-)
Odpovedať
A jakou jste zvolili od Mediterranu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ještě zvažujeme jako alternativu k Bramac Tegalit, jde o tašky Walther Stylist (ceník je tady, Stylist od strany 5: http://www.stavinvest.cz/site/images/...). Je to německá pálená taška, která v základním provedení vyjde o něco málo levněji než batonový Bramac Tegalit. Ale zdá se mi (zatím jsem to detailně neporovnával), že mají dražší všechny doplňkové prvky (půlky, hřebenáče...). Tak si asi necháme udělat na obojí přesnou kalkulaci a pokud ta pálená nevyjde celkově o hodně dráž (což by neměla) budeme o tom opravdu vážně uvažovat... Navíc ta pálená je o dobrých 6 kg na m2 lehčí, což při naší střeše znamená snížení zatížení o 3/4 tuny. Záruka stejná jako u Bramacu nebo Tondachu...
Odpovedať
mediterran 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my dáme km betu, dobrá cena a kvalitu máme odskúšanú
Odpovedať
my sme dali Bramac, kupovali sme v case ked bol tondach 2x drahsi ... BTW: dost ma pobavil marketing tondachu minuli rok, v jednom mediu vychadzali PR clanky o zivotnosti Tondachu 200 - 300 rokov ci kolko a na billboardoch znelo "Vymen staru za novu" :-D a panko drzal v ruke mierne znecistenu skridlu a menil ju za novu. Aj z tohto si mozte urobit vystup ... Dnes nieje pri materialoch problem kvality/zivotnosti ale moralnej opotrebovanosti, cize v podstate je jedno pre co sa rozhodnete :-) dajte si ktora sa vam paci
Odpovedať
Alcar my sme si vybrali Mediterran Danubia hnedú..je naozaj veľmi pekná a za super cenu..a vy máte Bramac?
Odpovedať
My mame tiez Mediteran Danuabia Ciernu, bola asi tak o 100 000 lacnesjia ako Tondach, a mozno o 50 ako Bramac. Zatial s nou nemame problemy, a vobec sa nelamala, ani nelame.
Odpovedať
my mame Coppo Anticka cervena ;-)
Odpovedať
ahójte.... aj na nasej streche je mediteran - uz viac ako 5 rokov...ked sme ju kupovali tak to bola totalna novinka na slovensku. doviezli ju z madarska....zatial sme nemali ziadne problemy..... iba ak mozem odporucit...nedavajte si tie plastove nalepovacie folie okolo komina...... casom a posobením poveternostných vplivov sme to museli prerabat, lebo sa tam vytvorili spary a zatekalo... ;-)
Odpovedať
My máme ako píše zf82 tiež Mediterran Danubia čiernu...
Odpovedať
zf82 al. ajka0077..nemáte náhodu fotku tej Vašej škridle na dome? rada by som ju videla.....rozhodovali sme sa medzi antracit a hnedou a dnes sme objednali teda hnedú....
Odpovedať
Veď pozri do albumu... ;-)
Odpovedať
ajka....to tvojho albumu som už pozerala, ale máš veľmi malé fotky, tak tam to nieje dobre vidno... :-( ..
Odpovedať
ahojte, ja som kupila Mediteran Coppo ferara...
Odpovedať
tá sa nám tiež páčila..keď ju budete mať na streche..pošli mariaha foto... ;-)
Odpovedať
To este potrva, kym bude na streche, brzdi nas pocasie. Ja som mala vybratu ciernu danubiu, ale nakoniec vyhrala Coppo. Je ako stvorena na bungalov...
Odpovedať
fotky mam v albu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky tak já tedy přidávám svůj příspěvěk my máme tondach francouzká 12 černá galzovaná.cena super a o proti bramacu zase nebyla tak velká.
Odpovedať
Aj my mame Tondach Bravuru a tiež ta cena oproti Bramacu nebola veľká čakal som viac.
Odpovedať
ked sme sa rozhodovali o krytine, tak bola prave akcia na Tondach Bravuru, cena bola priblizne rovnaka - kedze mame jednoduchu sedlovu strechu a nebolo potrebne velke mnozstvo doplnkov. Ale sme sa nakoniec rozhodli pre betonku.
Odpovedať
a máte niekto skúsenoti s betónou škridlou nelskamp?,
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?