Je cena strechy OK?

Profilova fotka
Ahojte je cena za strechu 153 m2 bez vikierov, bez strešných okien sedlová so sklonom 22° OK alebo je to veľa? drevo 2300 Eur, zhotovenie krovu + pokládka škridly 3150 Eur + škridla 2500 Eur = 7950 Eur
Odpovedať
@22petruska na prvy pohlad sa to nezda ako prehnana cena.
Odpovedať
@22petruska predpokladam, ze uz je to aj s osadenim zlabov
Odpovedať
@22petruska Dva roky dozadu, 130-140m2, komplet aj klampiarcina okolo 2000,- Ale vzdy je to o ponuke a dopyte, ak su u Vas take ceny tak s tym nic nespravite a hlavne si dat pozor na spekulantov.
Odpovedať
@jurajm17 2000e si dal za čo konkrétne? Čo je u Teba komplet?
Odpovedať
@atak77 Komplet za pracu samozrejme: krov, skridla, klampiarcina. Sedlova strecha, 35st
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_boksansky áno už aj s osadením žľabov
Odpovedať
Profilova fotka
nevidel som projekt, ale usudzujem ze cena drevo a kytinu je ok. cena za prace je dost vysoka kedze sa jedna o sedlovu strechu. praca bude hotova za 5-6 dni....
Odpovedať
U nas bola cena prace menej ale zase drevo a skridla viac. Ale davali sme rovno aj zaklop na povale aj palubovku na terase. Strecha cca 200m2.
Odpovedať
Profilova fotka
153m2 x 13-15 €...... 2000-2300 € na komplet... krov,odkvapovy system,krytina...... ak je betonovy strop tak sa to da aj za menej.
Odpovedať
Profilova fotka
@makovy tak to máme dosť vysokú cenu... Je v tom aj plne podbitie ale to cenu asi nezachráni...
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajm17 no nasli sme len jedneho co nam spravi krov aj pokryje iní bud len krov a najhorsie je najst pokrývača ... tak neviem co ideme
Odpovedať
Profilova fotka
zial takto na dialku vam s tym nepomozem ale prajem vela stastia a skuste este pohladat v okoli urcite sa najde partia tesarov ktora vam to urobi za realny peniaz.. len sa vyvarujte velkym firmam ktore zauctuju aj sekretarku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@22petruska ahoj kde konkretne idete stavat? Aj od toho zalezi...of lokality... ja idem tiez stavat a v okoli nitri je problem zohnat dobrych strecharov...budem ich tahat az z popradu...
Odpovedať
Profilova fotka
@norbertsuhajda my sme Orava Dolný Kubín
Odpovedať
Profilova fotka
@makovy dakujem určite idem hľadať je to dosť navýšené
Odpovedať
@22petruska vsak tam musite mat super strecharov tej oblasti.
Odpovedať
@22petruska tam by si fakt nemala mat problem najst nejakych dobrych strecharov
Odpovedať
Profilova fotka
@pokoram5 no akosi mám
Odpovedať
@makovy Dobry den, pisali ste ze ak je betonovy strop tak sa da aj menej. Z akeho dovodu je cena krovu nizsia pri betonovom strope ? Dakujem.
Odpovedať
@22petruska moja stala si 2600 robota, nemyslim ze je to moc predrazene, da sa lacnejsie ale ak chces do zimy este budes mat nakoniec problem zohnat robosov aby si to vobec stihla.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell a akú máte vy strechu?
Odpovedať
@22petruska pozri 1 cast fotoalbumu su tam fota z montaze, plocha asi +- rovnaka ako ty, len ty mas asi bungalov, ak chces dam ti cislo do spravy na robosov robili to z mt a oravy drevo z parnice. Oprava vidim ze tiez poschodovy
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell super poprosím kontakt na robotníkov
Odpovedať
drzim prsty pri hladani, avsak sysell na to trosku kápol, ak teraz zacinas zhanat majstrov na strechu, moze sa stat ze nizsiu cenu nenajdes prave z dovodu vytazenosti. jesen a v podstate obdobie az do vianoc mavaju strechari megaplne...
Odpovedať
Profilova fotka
@tomcok ak by bola betonova deka tak strechu postavim za 2 dni aj s latovanim... ak musim visiet vo vzuchu tak to ide pomalsie a samozrejme treba montovat aj deku pripadne vytvorit plafon z kliestin...v tom pripade trva montaz 3 dni :-)
Odpovedať
@makovy Dakujem za vysvetlenie. Ja planujem pod strechov betonovy strop preto som sa pytal. Mam este jednu otazku, ak betonova doska bude 15cm hruba, je mozne ulozit pomurnice priamo na dosku, ale je potreba vybetonovat zvlast este veniec na tento ucel ? Neviem ci to nie je vhodnejsia otazka pre statika, ale skusil som. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
pomurnice montovat priamo na deku... stuzujucu funkciu venca splna prave ta deka, takze veniec by tam bol uz navyse...
Odpovedať
Profilova fotka
@tomcok v tom pripade veniec nie je potrebny....pripadne si premerajte kolko ostane priestoru nad okennym prekladom ked vypustite strechu na pozadovany rozmer.. nech vam strecha nezacnieva do okna :-) vzdy je krajsie ak tam zostane min.15 cm priestor na špaletu okolo okna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?