Firmy Roofingstav a StrechyM - máte skúsenosti?

Zdravím, máte niekto skúsenosť s týmito firmami? Roofingstav aj čo sa týka stavby a okien. Dik.
Odpovedať
1
2
5
Škoda že až teraz, keď to už pre vás asi nie je aktuálne som sa zaregistrovala a našla som vašu otázku, na firmu Roofing stav. Ja bohužiaľ s nimi skúsenosť mám, tú najhoršiu. Uzatvorila som s nimi zmluvu o dielo, kde sa zaviazali , že výmenu strechy zrealizujú v prvom júnovom týždni, zobrali zálohu cez 3 tis. eur, a teraz sa tvária buď ako mrtvý chrobák , alebo občas dvihnú telefon, že už, už prídu, len majú toho veľa a bla, bla. Podávam na nich trestné oznámenie v najbližšom čase. Vy, alebo niekto iný má s nimi podobnú skúsenosť, alebo nebodaj dobrú?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zdravím, keďže sa mi tu nikto neozval a vystupovali dosť zvláštne, keď boli u nás na obhliadku a nepozdávali sa ani manželovi ani mame, tak sme sa rozhodli s nimi nespolupracovať. My sme chceli robiť aj strechu aj nadstavbu staršieho rodinného domu a vyzeralo to veľmi lákavo, že všetko spraví jedna firma. Ale keď prišli, boli síce milí,ochotní aj vysvetliť, ale prišlo nám zvláštne, že p. *** spravil kalkuláciu akoby zbrucha, niečo si poťukal do kalkulačky a na papier napísal sumy za strechu, stavbu, okná, zateplenie, len tak .. Možno ich už spravil toľko, že nepotrebuje do ničoho pozerať, neviem, ale prišlo nám to zvláštne. Potom o zateplení vravel, že stačí 5 cm minerálnej vaty a že sa to vyrovná 10 tke polystyrénu - to mi prišlo tiež zvláštne. Keď som chcela nejaké referencie, tak mi žiadne neposkytol, len mi odpovedal, že majú celý šanón referencií na strechy. Priznali, že so stavbou nemajú veľké skúsenosti. Pán *** nám pripadal ako po opici. Dohodli sme sa, že prídu spraviť len kalkuláciu. Keď sme poukazovali všetko, čo potrebovali vidieť a dali nám tú kalkuláciu (dosť prijateľná suma), pán *** vybral papiere a chcel spisovať zmluvu. To ma riadne prekvapilo a povedala som,že sme sa dohodli len na kalkulácii a že si to potrebujeme rozmyslieť. Potom o pár dní sme spolu hovorili a mierne tlačili, aby sme sa rozhodli, čo najskôr, že bude cena min. vaty stúpať. Podľa tohto všetkého sme sa rozodli, že radšej nie. Mrzí ma, čo sa Vám stalo. Prajem Vám, aby sa to vyriešilo k spokojnosti.
Odpovedať
Vďaka, že ste sa ozvali a teší ma že vy ste sa nachytať nedali. Boli veľmi presvedčiví, milí a vedeli o čom hovoria čo sa týka strechy, tak sme im uverili, že sú to profíci a strecha pre nich nebude problém. Ale bohužiaľ je, ale pre mňa. V každom prípade im to nedarujem. Chcela by som vedieť z ktorého okresu ste, ja som z PO. Keď som s nimi volala tak že sú v Starej Ľubovni, potom v okr. Sabinov, potom Michalovce, no celý východ a už už prídu do PO. Ale už im neverím a pôjdem sa s nimi súdiť, aj keď to nebude ľahké. Preto ani neverím, že iba ja mám s nimi túto skúsenosť a s inými zmluvy dodržali. Škoda že nikto sa neprihlásil kto by ich mohol poznať, alebo nepoznajú toto forum. Ďakujem, že aspoň vy ste sa ozvali. Tak mi držte palce.
Odpovedať
Bývame v okrese Sabinov. U nás v dedine sa najprv objavil letáčik firmy a potom chodili i osobne. Čo sa týka strechy naozaj to bolo presvedčivé. Asi sme mali "šťastie", že sme chceli robiť aj nadstavbu. Držím palce teda, nech sa to vyrieši, čo najskôr. Potom skúste napísať čo a ako.
Odpovedať
OK, dám vedieť.
Odpovedať
Nás oklamali o 8000 € od marca mali prísť montovať a stále to presúvali z mesiaca na mesiac tento týždeň by mali prísť vymeniť krytinu ak neprídu mohli by sme sa spojiť a podať spoločne trestné oznámenie sme z okresu brezno
Odpovedať
Dobrý deň, s touto firmou mám podobne skúsenosti, sľubujú už od začiatku septembra, že dôjde k rekonštrukcii domu a stále nič. Zaplatila som zálohu 8000eur. Tento týždeň idem podať trestné oznámenie, poprosím kontaktujte ma, kto bol oklam. na tel.cisle 0910757172
Odpovedať
Dobry den, ta firma nas tiez okradla o 6500€ od minuleho roka od oktobra. Povedali ze pridu v marci no neprisli a tak sa to taha do trz z mesiaca na mesiac.
Odpovedať
@maros2395 a ako ďalej to chcete riešiť?
Odpovedať
Zdravīm co sa tyka firmy Roofingstav, tak nam robili strechu na dome aj hospodarskej budove v Demiate.Zo zacatim prac sa sice meskalo par tyzdnov ale so strecharmi sme boli velmi spokojny a strechy su dobre urobene.
Odpovedať
Andrej487 a kedy vam to robili?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pán andrej487 aj my sme spokojní so strechou, ktorú nám nedávno firma dokončila. Trvalo to však veľmi dlho. Boli sme nervózni, čakali sme pol roka. Firma má zrejme veľmi veľa zákazok, v našom okolí už je urobených niekoľko striech, preto sme sa rozhodli aj pre túto firmu, lebo robia kvalitne. Oplatilo sa čakať. Robotníci milí, ústretoví - akurát tie obavy z čakania.
Odpovedať

Odpovedať
Ak tie strechy robia, prečo nedvihaju telefón
Odpovedať
Filip36 a andrej487 sa registrovali presne naraz v oktobri 2018 a hned kladny nazor na danu firmu.!!! ZAUJIMAVE!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ten príspevok tam dali filip a andrej,cize Roofing stav :
Odpovedať
P andrej497. Mohla by som sa prísť pozrieť na tú super strechu do Demiaty? Bývam blízko. Cez víkend môžem prist. Dohodneme sa?
Odpovedať
Pardon andrej 487😂
Odpovedať
Pridavam sa k oklamanym ..5600€ uz rok prec a realizacia nikde..dovolat sa k nim neda,osobne stretnutie nemozne , aj na mieste,kde boli v najme nam bolo povedane,ze su to dlznici a klamari.. Tie pozitivne nazory vyssie, hahahahaha dobry pokus pani z roofing stavu.
Odpovedať
Mam rovnaku skusenost 8 000€ fuč a zaciatok prac v nedohladne. Rad sa k tresnemu oznameniu pridam.
Odpovedať
Ľudia píšte do TV Markíza- na som reportér, treba to medializovať
Odpovedať
@luidzils ak ste si vsimli p. radoslav69, dodka1612, maros2395 sa registrovali v októbri tento týždeň od pondelka. Ak máte záujem, kľudne sa príďte pozrieť na našu strechu. Nemyslím si, že je vhodné, aby ste odsudzovali firmu, ktorá nám robila strechu a sme veľmi spokojní. Každý nech si urobí názor sám...
Odpovedať
Už som napísala, aj telefónovala, pripojte sa. Dúfajme že sa to odvysiela.Veď sú to obrovské peniaze, aby sa dakde páni z Roofingu nevyparili. Ja som tiež odhodlaná už zajtra podať trestné oznámenie. Podajte všetci. Ozvem sa ako to prebiehalo.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
p. Andrej 487, no čo nemôžem prísť pozrieť tú strechu, veď budem pozerať a cesty. Nemusíte ma pozývať dnu.
Odpovedať
Trestné oznámenie podané, ľudia neváhajte a konajte, treba ich zastaviť!!!
Odpovedať
...bola som na daňovom úrade, prosím volajte na daňový úrad a oboznámte ich...čím viac ľudí tým lepšie
Odpovedať
Ešte bližšie info k daňovému úradu, prosím volajte do Popradu na odd:kontroly, na tel.cislo 052 7118300, ja som tam dnes bola osobne
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?