Firma LADplus Trnava

Ahojte. Chcem sa spytat ake mate skusenosti s firmou LADplus Trnava. Ake drevo dodavaju a cena...
Odpovedať
@jeremmi Ahoj, drevo neviem, mal som od nich velmi dobru ponuku, ale napokon som objednaval z ineho miesta kvoli vzdialenosti. Ale dodali mi stresnu izolaciu (na plochu strechu), komunikacia bezproblemova, pocity zatial dobre :-)
Odpovedať
ja s nimi dobre skusenosti nemam. netvrdim ani ze zle, ale od obchodnika ocakavam ine jednanie, ochotu... ja som napokon objednal aj ked drahsie od inej firmy z Galanty tusim... co som videl, tak aj drevo maju lepsie spracovane ako LADplus. LADplus som mal cenovo najlacnejsie myslim. Ked tak skus pozriet kon-truss ci ako sa volali. tam som bral ja vaznikovy krov.
Odpovedať
drevo maju dobre, ale v tej cene sa da aj lepsie, resp. v tej kvalite lacnejsie.
Odpovedať
LADplus nikdy !!! absolutne neochodní, snažili sa nám predať niečo nevýhodne a najprv prehovaraním, potom nátlakom. dali nám bezkonkurenčnú cenu, ale po pravde, keď si dám naceniť 5 firiem, 4 dajú dosť podobnú cenu +-200 eur a oni dajú o 1500,- lacnejsie, tak sa mi to hneď nezdalo. nemajú dobré drevo, a hlavne nekvalitnú montáž. My máme od kon-truss a absolutna spokojnosť. určite od nich by som si do svojho domu nedala krov.
Odpovedať
Ja by som doporučoval Peter Pinkas ,Cífer.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám robili krov asi pred mesiacom a sme veľmi spokojní. Mali sme rôzne cenové ponuky, žiadna nebola výrazne nižšia. Pol roka sme menili požiadavky a vždy boli ochotní, komunikácia bezproblémová. Montáž prebehla rýchlejšie, ako bolo dohodnuté a bolo vidieť, že sa to snažili urobiť poriadne. Strecha má 300 m2 a nie sú tam žiadne viditeľné odchýlky. Drevo bolo suché, úplne štandardné. Takže naša skúsenosť je dobrá, určite odporúčame.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?