Firma : Ing. Attila Kálazi Gorkého 36 941 10 Tvrdošovce okres Nové Zámky, skúsenosti.

Dobrý deň. V sekcii "PRO" ako profesionáli má uvedený kontakt aj firma Ing. Attila Kálazi so sídlom Gorkého 36, 941 10 Tvrdošovce, okres Nové Zámky. My máme strechu pekne spravenú, v júli nám ju robili. Majstrov, ktorí nám ju robili, sme odporučili na druhú stavbu v inom meste, kde majú prácu až do 25.septembra. Susedia na vedľajšej ulici sa tiež rozhodli pre rekonštrukciu strechy, ale len časti, okapov a zakúpili si okapový systém. Odporučila som im túto stránku. Dovolali sa do firmy Ing. Attila Kálazi: Povedal im (pravdepodobne to bol pán Kálazi osobne), že ak nekúpili odkvapy u neho, tak na montáž nemá pre nich čas, že on má potom až do konca roka robotu. Ak by odkvapy kupovali u neho, tak že by si na nich čas našiel. Môj názor: Firiem je dosť, ale treba dať prácu takým, ktoré sú aj slušné a vedia si zákazníka vážiť. :-) A ak niekto trestá zákazníka za to, že má svoj materiál a nemôže potom na neho nahodiť maržu, tak taká firma nie je u mňa firma. A môže mať seba lepšiu webovú stránku. Uvítam, ak sa prispejú aj ďalšie skúsenosti s tiež tu prítomnými "profesionálmi", lebo je to prospešné pre všetkých. :-) Mozoiová
Profilova fotka
Milá pani, tak pred piatimi minutami my volal asi pán manžel a povedal som mu, že sme dlhodobo obsadený. Spýtal som sa či máte tam aj ten materiál na žľaby, lebo som Vám chcel pomôcť, v prípade ak by tam nebol tak by som cez môjho dodávatela na žľaby skúsil niekoho vybaviť. Ja na materiáli nemám žiadnu maržu, lebo s ním neobchodujem. Prosím takéto ohováranie si odpustite. Kálazi
Profilova fotka
Pohlad z druhej strany. Ak montujem nejaky system a mam za nho prebrat zaruku, tak si vyberiem ten, ktory mi najviac vyhovuje.Necudujem sa mu vobec, ze nechce montovat nieco co si kupil zakaznik sam, vo vela pripadoch nieco lacne, co za nic nestoji. A on sa ma stym potom trapit a este dat nato zaruku? Sama pisete, ze ste z jeho pracou spokojna, cize asi si da na tom co robi zalezat. Neviem ci je na mieste ho rovno obvinit z predrazovania. Plne jeho pristup chapem.
Profilova fotka
Chcem len doplniť tú pani nepoznám a nikdy sme pre ňu nič nerobili.
@tinika11 K p.Kalazimu tolko, ze mne vysiel v ustrety, ked som teraz riesil strechu u rodicov, aj ked je plne obsadeny, ale ten cas na vyriesenie problemu si nasiel, takze u mna OK K tomu ostatnemu - suhlasim s @sidewinder , ludia si casto nakupia kde-kade co, potom to treba prisposobovat, chybaju urcite casti, ktore treba dokupit a je to na nervy. Aj ked pracujem v inej brandzi, nikdy som sa nebranil tomu, aby si ludia zabezpecili material svojpomocne, cez znamych a podobne, ale zaruka sa nasledne vztahovala len na instalaciu, nie jednotlive prvky. Paralelne ktomu - ak si zozeniete prevodovku / spojku / zotrvacnik odkialkolvek, v servise dostanete zaruku len na pracu.
@sidewinder Prosím vás, skôr ako niečo napíšete, si prečítajte to, k čomu píšete. Ja túto firmu nepoznám a ich prácu tiež, nikdy pre mňa nerobili. Ale naozaj nemám dôvod neveriť susedovcom, ktorých poznám 30 rokov. Ak montážnik za firmu povie, že čas si nájde len vtedy, ak by zákazníci brali aj materiál, tak s prepáčením, to u mňa nie je žiadna firma. My máme strechu spravenú, ja nemám dôvod niekomu vyvolávať. Odporučila som túto stránku a susedia sa dovolali. Navyše ten pán sám potvrdil, že mu volal manžel alebo syn tej pani. Našli si niekoho z Kostolnej a v stredu im to majú prísť urobiť, a dúfam, že budú spokojní. :-)
@suffo Dobrý deň, ani Ja Vás nepoznám. Pýtala som sa susedov, a tí tvrdia, že sa to stalo tak, ako som napísala. Uviedli ste, že ak majú odkvapy zakúpené, že nemáte potom na robotu čas. A ak by ich nemali, že by ste im ich dodali a čas si na prácu našli. Navyše, dnešná technická vymoženosť umožňuje hovory si nahrávať, pripojte nahrávku, ak to, čo tvrdíte, je pravda. Určite sa to stalo tak, ako mi povedali a nemám dôvod im neveriť. Pekný deň. :-)
Profilova fotka
@tinika11 Ano, tak som aj písal. Ak majú majú žľaby kúpené, tak neviem pomôcť, lebo bolo by to riešené cez dodávatela žlabov. Ja osobne sa montáži žľabov samostatne nevenujem. Tiež máme plné termíny.
@tinika11 toto robi dost ludi, nakupia najlacnejsi odkvap - casto smejd a odpad. potom zhanaju kto im to namontuje V SEZONE, ked je roboty na mraky. A este sa urazia, ked budu odmietnuty. Je uplne normalne, ze sa preferuje klient ak kupi odkvap od realizacnej firmy, pred klientom ktory ma odkvap bohvie akej kvality a ci vôbec v pocte aky je treba (realizator vypracuje CP na zaklade dodanych udajov o stavbe, cize ma istotu co sa bude montovat). Potom ked daco zachyba, alebo napr. haky budu kratke a pod., bude zly realizator, a znova by tu bola staznost na zlého realizatora. Je jeho pravo zakazku odmietnut, a nie jeho povinnost ju urobit. Cize, ked nie ste "profesional", nevyjadroval by som takto svoju neznalost na verejnosti, neni fer takto ohovorit cloveka, ak sa do nieco nerozumiete.
pani tinika, vy budte len rada ze Vas nikto nedal k sudu za krive ohovaranie, v amerike by ste si uz posedeli, jedna babka, jedna suseda povedala a dr*b hned do sveta... nechapem ako mozte takto stracat cas ze tu trusite na niakeho pana , s ktorym vlastne ani nic nerobite, nerobili, a ani nebudete robit.. mne dnes praskli silonky,, najdem si vyrobcu tich siloniek a hodim to na net, aki su blbi ze robia nekvalitnu pracu, proste praskli mi ??? !!! no chapete??? !!!!!!!!!!!! 8-) :-| ;-) :-) x-)
@tinika11 Chod do autoservisu s vlastnym dielom a poslu da to .... alebo si nahodia na pracu co stratili na marzi. normalna vec kapitalizmus co sa cudujes.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sayana12 :-) Pani, skôr ako sa začnete zaoberať "právnou" problematikou a súdmi, zvládnite pravopis.Ak nemáte k téme čo povedať, tak sa nevyjadrujte.
Článok sa načítava...
@sysell Vážený pane, ja sa nečudujem, ale mám výhradu, kapitalizmus tkzv. karpatského typu sa nedotýka všetkých podnikateľov. Určite sú aj slušné autoservisy, ako aj slušné klampiarske, elektrikárske alebo pekárenské firmy. Toto je fórum v prvom rade pre obyčajných ľudí, klientov, zákazníkov, aby si poradili, nie pre firmy. Filozofia, ktorú vy tu prezentujete, je scestná. Tak je to aj so zákazníkmi, určite sú aj také prípady, že si objednajú a nezaplatia. Ale predsa to nie je dôvod, aby som nemontovala materiál, ktorý som sama nedodala a ktorý je bežný k dostaniu v prevádzkach veľkoobchodov. Z toho mi vychádza len jediný spôsob podnikania: 1.) vziať od klienta zálohu 2.) nakúpiť tovar vo veľkoobchode 3.) vykonať prácu aj s dodaním materiál 4.) faktúrovať klientovi zisk firmy na tovar aj prácu Ďakujem, neprosím. Ak si vedia ľudia zakúpiť tovar sami, nepotrebujú tento "servis". 4.)
@marioff Ale, prosím Vás, upokojte sa. To predsa nie je ohováranie, ale skúsenosť. Stalo sa to tak, ako som napísala. Nemám dôvod im neveriť. Potom som sa ich ešte pýtala, aký odkvapový systém si zakúpili a nemyslím si, že je to "šmejd", ako Vy píšete. Ide o KJG a ten je bežne k dostaniu. Tu nejde o to, či zákazku odmietol, alebo neodmietol. Nie je jediný. Ale môj príspevok sa venujte tomu, že táto firma im je ochotná namontovať odkvapy aj v ten deň, ale len ak by ich kúpia cez ňu, ale v prípade, ak majú odkvapy svoje, tak že firma nemá čas, že má prácu do konca roka. Takto som to pochopila. Inak, dobré ráno. :-)
Profilova fotka
@poliacik321 Problém je v tom, že táto pani tvrdí , že by som si hneď našiel čas, len vtedy keby nemali materiál (odkvapový systém KJG), že inak nemám záujem. Tak v prvom rade ja klampiarske práce samotné nevykonávam, to mi robí klampiar iná firma (nútiť ho nemôžem, aby išiel 100km pre 30 m žľabov). Aj keby som aj montoval žľaby čo nerobím, tak ten čas by som si nevedel nájsť aj kedy žľaby tam neboli (tak o 3 mesiace možno ano). Ja by som s tým nič nemal. Pomoc by ten pán sused dostal od môjho dodávateľa odkvapového systému. Dodá vám odkvapový systém a montážnikov z vášho okolia. Ten sused si to zle vysvetlil, keď som mu povedal, že žiaľ neviem mu pomôcť keď tam je odkvapový systém už. Tá pani mele dookola, že odomňa kúpiť žľaby, keď ja ich nepredávam.
@tinika11 Vaša gramatika je v poriadku Vážená pani? Napísali Ste dve vety a toľko chýb.
@tinika11 mne sa to tiez nejako nepaci, ked som sa pytal preco mechanikom vadi ked si donesu svoje veci ved maju svoju hodinovu sadzbu povedzme 20e fak povddal ze to je vlastne malo a ze na tych dieloch zaraba a hotovo. Su roboty na dlho kde diely netreba alebo su lacne takze nie vzdy je takato ryza. Ak nechceli nahodit rynu predpokladam ze preto lebo musia kvoli tomu cestovat, zabiju cas a ked zacina vrcholit sezona nie ne pre nich lukrativne nahadzovat nejaku rynu ked by im stali vacsie zakazky. Ak by to predali oni mali by na tom dake eura navyse co by bllo mozno zaujimavejsie. Je logicke ze fo tak spravili. Zial dopyt je vacsi ako ponuka, skus zohnat dakeho robosa furt musis cakat tyzdne az mesiace, mozu si diktovat podmienky
@tinika11 kde mam chybu?? napiste slovo kde mam chybu !!!
@tinika11 Nezvyknem reagovať na niektoré články, no toto je už priveľa. Na základe hlúpeho ohovárania chcem reagovať, lebo sa tu istá pani dôchodkyňa snaží očierniť slušných a poctivých remeselníkov. Toto ja naša skúsenosť s pánom Kálazim. Keď sme sa pred dvomi rokmi rozhodli stavať dom veľmi dôsledne som si vyberal firmy na stavbu nášho domu. Povedal som si. Budem stavať tak, aby mi na dome robili profesionálne firmy ktoré sa venujú len tej profesii ktorej rozumejú, majú dlhoročné skúsenosti a prácu ktorú vykonávajú vykonajú na 100 percent. Bola medzi nimi aj firma Kálazi z Tvrdošoviec. Potajomky som si zistil aká je to firma, ako robí a aké má referencie. Potom som ich oslovil. Pozvali ma na práve realizovanú stavbu. Tam som videl celú partiu. Niečo som s mojím otcom postavil, tak som vedel na čo si treba dávať pozor. Títo milí ľudia mi dohodili projektanta na krov. Zabezpečili mi drevo na krov a strešnú krytinu. Na materiál si nepridali nič. Vraveli že, si zarábajú svojou prácou a nie kšeftovaním s tovarom. Pri realizácii našej strechy bola radosť na nich pozerať. A teraz reakcia na spomínanie ohováranie dotyčnej pani. Firma strechy-tesari.sk veľmi slušne s nami jednala a pri každom rozhovore bola cítiť srdečnosť a úcta. Nikoho netrestali za to že, má svoj materiál ako tu spomína milá pani. Ako spomínal pán Kálazi ml. klampiarske práce samotné nevykonáva, robí to klampiar - iná firma ktorá s nimi spolupracuje. Je to pravda. Aj nám klampiarske práce robila firma ktorú pán Kálazi iba dohodil. Na záver. Milá pani pozrite si ich fotoblog, koľko striech spravili. Myslíte že, by mali toľko zrealizovaných krásnych, funkčných striech a dobrých referencii, keby mali ľudia zlé skúsenosti s tiež tu prítomnými "profesionálmi". Píšete tu: Ja túto firmu nepoznám a ich prácu tiež, nikdy pre mňa nerobili. Tak prečo keď nemáte s nimi skúsenosť a nepoznáte ich tu ich očierňujete. Prišla mi na um otázka. To Vám niekto poradil od konkurecie napísať toto ohováranie? Vážte slová skôr ako niečo napíšete!
@later Nediv sa tomu, veľa vecí ide cez perfektnú agentúru "JPP" a potom to tak bohužiaľ dopadne...Však sme Slováci nie???
Som zhrozená z toho, čo sa deje na tomto fóre, ako aj koľko negatívnej energie sa tu v tomto príspevku vyskytuje od spoludiskutujúcich. Je to tak ťažké pochopiť, že na webovej stránke pán Kakázi uvádza aj klampiarske práce na kľúč a nakoniec ich sám nevykonáva, len ich sprostredkuje ? Tak som to totiž pochopila. Ako je to potom so zárukou na dielo ? Ručí za druhú firmu ? Za klampiarov, ktorých privolá ? To sú legitímne otázky, na ktoré by mohol uviesť odpovede ;-) . Mozoiová
Profilova fotka
@technik007 @later ja sa tu teda nechcem nikoho zastavat, ale kde konkretne je to ohovaranie ? Ja tu citam nejaky pribeh, ktory dotycny pan potvrdil.
Profilova fotka
@tinika11 Pani asi ste si zle prečítala služby na mojej webovej stránke. Ja tam klampiarske práce neponúkam. Ak si dobre pozriete, tam sú zvlášť len tesárske a pokrývačské práce. Klampiarske práce môžete nájsť len v rámci strechy na kľúč a rekonštrukcie strechy. Myslím dosť jasne je tam rozpísané. A negatívnu atmosféru tu navodzujete Vy svojou neznalosťou. To čo robíte je trestné lebo verejne šírite nezmysli čo sa Vás ani netýka a absolútne si nie ste vedomá svojho konania. A kde ste sa dočítala, že ja robím klampiarske práce na kľúč?
Profilova fotka
@majkoj Ohováranie je v tom, že tvrdí, že ja som povedal, že mám čas na nejakú robotu zo žľabmi (hned by som prišiel), ale nespravím to lebo má zakúpené žľaby. Toto nie je pravda a v tom je to ohováranie (snaží sa ma vyčierniť v zlom svetle, pričom jedná sa dnes len o jeden ranný telefonát, nič sme nemali dohodnuté). A jej sa to ani netýka lebo to počula od suseda. Ako dosť jasne som to napísal ako to je, nechcem to už zasa písať. Proste človek za dobrotu na žobrotu. Ozýva sa mi veľa ľudí, že potrebujú pomoc lebo nevedia nikoho zohnať (každý je obsadený), tak ak viem pomôžem, aj keď my máme rezervované termíny na dlhšiu dobu.
@tinika11 Ak sa z každého príspevku na Vás valí "negatívna energia" (ak to tak cítite), možno je to dobrý dôvod zamyslieť sa, či predsa nie je chyba na Vašej strane ;-) Pán Kálazi to vysvetlil, tak kde je problém? Bojujete tu za susedu, od ktorej máte informácie sprostredkovane a obhajujete si to tým, že "naozaj nemám dôvod neveriť susedovcom". Veď nech si nájdu niekoho iného na montáž, problém? Jáj, áno, je to problém - všetci makajú! A vy sa tu obúvate do niekoho, kto to odmietol a pritom sa tá práca vonkoncom ani len netýka Vás. Vy ste mali ísť za verejného obhajcu práv, mám taký pocit.
Profilova fotka
@suffo Priznavam, ze som to musel precitat niekolko krat, aby som to pochopil. Teraz musim uznat, ze mas pravdu :).
@tinika11 nepamatam sa, ze by bola v zivnostenskom zakone alebo v obchodnom zakonniku uzakonena povinnost podnikatela prijat kazdu zakazku. Aj ked je pre neho nevyhodna. Susedia sa dopytovali, pan zakazku odmietol. Co je na tomto nemoralne? Podnikanie je normalny sposob obzivy, takze nechapem, preco sa cudujete, ze by chcel mat aj zisk. Nerozumiem Vasmu sposobu uvazovania. :-p
Profilova fotka
mila pani tinika11 mne skor pripada ze asi nemate co robit tak ste si vybrali dnes dotycneho a ociernujete ho a hladate chyby aj tam kde nie su ked si to clovek cele precita a to odproucam aj vam ....pretoze zjavne asi neviete co pisete a splietate sled udalosti svojich potom susedov a este vebovej stranky kde pokial viem ked je nieco na kluc tak tzn, ze sa to robi ako celok vramci celej strechy vratane tyh klampiarskych prac ktore vykonava uplne ina osoba ,,,,,,tak najprv si treba dobpre precitat a potom davat veci do suvislosti ale zjavne stym asi mate nejaky problem pretoze aj z toho telefonatu ktorý vlastne vybavoval vas sused a nie vy ,,,,,pisete uplne nieco ine ,,,,,ako bolo povedane ,,,,,,jednalo sa o pomoc dotycnemu panovi a nie prislub ze ked ma materail tak mu to nikto neurobi tak ako vy tu prekrucate a ociernujete tuto firmu ......neboli ste pritom a kedze vas sused si to asi vysvetlil po svojom tak uz by ste mohli uzavriet tuto diskusiu lebo nema ziadny vyznam kedze vobec pravdu nemate ,,,,,a mali by ste si asi najst nejaky iny konicek ako ociernovat poctivých ludi ktorí sa snazia pomoct druhym ale ano je to take nase slovenske ze mila pani ,,,,pekny den
Profilova fotka
@technik007 http://mystifikace.webnode.cz/o-nas/ mylsite toto???? to ba asi aj sedelo
Profilova fotka
@tinika11 mila pani tinika11 mne skor pripada ze asi nemate co robit tak ste si vybrali dnes dotycneho a ociernujete ho a hladate chyby aj tam kde nie su ked si to clovek cele precita a to odproucam aj vam ....pretoze zjavne asi neviete co pisete a splietate sled udalosti svojich potom susedov a este vebovej stranky kde pokial viem ked je nieco na kluc tak tzn, ze sa to robi ako celok vramci celej strechy vratane tyh klampiarskych prac ktore vykonava uplne ina osoba ,,,,,,tak najprv si treba dobpre precitat a potom davat veci do suvislosti ale zjavne stym asi mate nejaky problem pretoze aj z toho telefonatu ktorý vlastne vybavoval vas sused a nie vy ,,,,,pisete uplne nieco ine ,,,,,ako bolo povedane ,,,,,,jednalo sa o pomoc dotycnemu panovi a nie prislub ze ked ma materail tak mu to nikto neurobi tak ako vy tu prekrucate a ociernujete tuto firmu ......neboli ste pritom a kedze vas sused si to asi vysvetlil po svojom tak uz by ste mohli uzavriet tuto diskusiu lebo nema ziadny vyznam kedze vobec pravdu nemate ,,,,,a mali by ste si asi najst nejaky iny konicek ako ociernovat poctivých ludi ktorí sa snazia pomoct druhym ale ano je to take nase slovenske ze mila pani ,,,,pekny den

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?