Farba strechy a okien

Ahojte, chcem sa vás spýtať na farbu strechy a okien. škridlu máme už objednanú Tondach-terakota( je to tehlová farba) a práve riešime okná, teda vlastne už sú viac menej objednané,ale začínam sa obávať že som vybrala zle. udú vo farbe orechu, no teraz mám strach že to k sebe nebude pasovať ..lebo tam bude aj podbitie v orechuNebude to moc kričať? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusik2 podla mna to bude v pohode...my tiez nebudeme mat okna vo farbe strechy..)
Odpovedať
Nechapem, preco by nemali pasovat. Niektori riesia, aby okna superpasovali k streche (neviem ake kriteria vobec na to existuju...) a potom daju besnu fasadu kombinovanu v 3 materialoch a aj s pasmi a neviem cim este :-p To zabije celkovy dojem, nie farba okien. Daj si ten orech kludne.
Odpovedať
Ja mam tiež kontrastne farby strecha - okna a vyzera to super skor ti odporucim potom zladit odkvap stými oknami aby to pekne ladilo @betusik2
Odpovedať
my sme na tom tak isto strecha tondach terakota s povrch. úpravou okná teak aj podhlady teak dom biely. Nemusí ty to všetko ladiť aspon to nie je všetko také rovnaké poškatulkované :-)
Odpovedať
ďakujem pekne, ja už som ozaj zúfala, práve my manžel oznámil, že náš ,,majster,, nám už vybral farbu aj odkvapov vo farbe krytiny čiže tehlová farba . Dúfam, že sa to bude dať ešte zrušiť,lebo to by sme ozaj už zabili . A stanica my s fasádu moc nechceme expeimenovať ,chceme asi bielu :) A po čase možno niečo iné,ale teraz bielu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?