Falcovana strecha vypukly plech

Ahojte, je podla vas takto vypukly plech na falcovanoej krytine normalny? Strechari ma ubezpecovali ze to nema na funkcnost a zivotnost ziadny vplyv. Po estetickej stranke to nie je moc pekne, ale to uz nejako prekusnem.
Odpovedať
@virnik27 taketo to bolo uz hned po montazi a to boli teploty okolo 5 stupnov.
Odpovedať
@feriicko Neboj sa vietor to časom vyrieši. :-)
Odpovedať
@feriicko to je chyba montáže a určite to tak nesmie byť. Nemôže sa to tolerovať, keď tak bolo hneď po montáži. Dá sa povedať, že to pokladali babráci, ktorí pokazili plech.
Odpovedať
@feriicko @viktor811 @ruren vietor to nevyriesi, pozri sa na celu strechu, je dokrkvana ako keby ju krava v papuli zviakala, nezaplatil by som za taku robotu.
Odpovedať
Profilova fotka
To bude skor klik a nie falcovacka ze? Aky je to plech? Vyrobca a material? Zalezi aj ako je ukonceny na vrchu... ak nespravne tak aj to moze sposobovat prehnutie.
Odpovedať
@rapidek tak podľa mňa to myslel tak že vietor vyrieši že ju vietor časom zoberie dole
Odpovedať
@muska414 plech falcovali na mieste a vsetko sa robilo potom rucne. Plech je od balexu. Neviem ci sa s tym teraz da nieco este robit... . opravit sa to uz asi neda ...
Odpovedať
@virnik27 da sa to este nejako opravit? My sme si to vsimli az neskor, ked na to zasvietilo slnko a to uz bola robota zaplatena. prikladam este jednu foto s detailom falcu.
Odpovedať
Poviem to tak,že nieje to pekne ,na funkčnost to vplyv nema, ALE rozoberu to, budu nas*aty že to musia robiť 2x a čo opravia,tak to spravia ešte horšie.
Odpovedať
Rozoberat tieto falce by znamenalo uplne ich do.ebat. Nevyzera to pekne ale na reklamáciu cii by som sa vybodol. Dat im za to vyzrat ale urcite nerozoberat. Iba ak by chceli dat novu krytinu. Ale to uz je scifi
Odpovedať
Profilova fotka
@feriicko ma sa to robit takto http://www.modrastrecha.sk/blog/jblaz... lebo ten plech ma tendenciu sa vlnit, a hlavne ten co ma vystuhy v druhom smere ako mas ty
Odpovedať
Dakujem vsetkym za prispevky, no rozoberat mi povedal aj strechar ze to by uz nebolo moc dobre a ze by spravili viac skody ako uzitku. Uz to budem musiet nejako prekusnut. Clovek ale za to zaplati velke peniaze, tak by cakal ze to bude spravene naporiadok aj pekne. Ale to je problem vacsiny robotnikov dnes. Rychlo, rychlo, zobrat peniaze a o kvalitu sa uz tak nestarat. Teraz hovorim zo skusenosti s vacsinou robotnikov, co mi robili na stavbe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@feriicko Rýchlo rýchlo vyplatiť plnú čiastku. Kedy sa ľudia poučíte? Toto keby vidím, tak požadujem zľavu. Kamarátovi dodrbali omietky. Normálne na čelnej stene boli obrysy polystyrénu, omietku nadpojili, takže tam vznikol nevkusný grc. Nevyplatil ich, hádali sa s ním, tak zavolal obchoďáka tej značky a ten im vysvetlil, ako sa s tým robí... Dodrbali mu omietky aj na druhýkrát a opäť ich spravodlivo nechce vyplatiť. Nie preto, že by sa chlapci nenarobili, ale nie je to to, na čom sa dohodli. Volá znalca v odbore stavebníctvo... netreba sa zakaždým zlaknúť, učičíkať sa slovami: veď to prídeme dorobiť a pod. Keď nie je niečo hotové alebo tak ako by malo byť, ani za boha nepustite 100% sumy z ruky.
Odpovedať
@peterkob mas pravdu. Ako sa hovori, clovek sa uci na vlastnych chybach.
Odpovedať
@feriicko ešte nemusí byť neskoro, ale vyžaduje to dva predpoklady. a) že to nebolo robené bez papiera, b) že nie sú bezchrbťáci. Vypýtaj si späť 10-15% sumy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?